Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA Freeze
moja Tactiek PRZ
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Fantozzi passt de bal met de wreef. Żebryk rent richting de bal. Żebryk met een sublieme pass. Kucsera rent richting de bal. Kucsera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 1:0

19e minuut.
Puska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanifa is nu in balbezit. Hanifa passt de bal in één keer door. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hanifa kopt de bal weg. Corazza controleert de bal met de borst. Wanglorz begaat een overtreding. Wanglorz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk draait met de bal, schiet en ... Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fantozzi heeft problemen om de bal te vangen. Fantozzi geeft een lange en hoge pass. Kucsera kopt de bal weg. Żebryk rent richting de bal. Żebryk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daňhelka geeft de bal voor. Kucsera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 2:0

34e minuut.
Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk is nu in balbezit. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Campbell met een harde bal richting middenveld. Turján is nu in balbezit. Puska begaat een overtreding. Puska krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rochette speelt de bal door. Żebryk rent richting de bal. Żebryk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kucsera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 43%, Freeze 57%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 3:0

50e minuut.
Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Bührer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bjelobrk de bal. Fantozzi is nu in balbezit. Fantozzi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska speelt de bal door. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk schiet op doel. Frontzeck probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bjelobrk onderschept slim de pass. Bjelobrk met een sublieme pass. Fantozzi geeft de bal voor. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daňhelka heeft problemen om de bal te vangen. Lichodziejewski begaat een overtreding. Daňhelka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mangiarott komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romeu komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rochette rent richting de bal. Rochette passt de bal zonder na te denken. Bjelobrk rent richting de bal. Fantozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fantozzi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucsera probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Khoury speelt de bal door. Kucsera rent richting de bal. Kucsera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 4:0

77e minuut.
Rochette kopt de bal weg. Bührer speelt de bal door. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 5:0

83e minuut.
Turján met een sublieme pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon passt de bal zonder na te denken. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ... Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bührer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bührer passt de bal zonder na te denken. Puska rent richting de bal. Puska speelt de bal door. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żebryk rent richting de bal. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 37%, Freeze 63%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Freeze 6:0