Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Lech Poznań Barca Kapy
Bajos27 Tactiek Nowa
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pracki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żelazowski. Pracki raakt geblesseerd tijdens het duel. Walęcki met een snel genomen vrije trap. Pracki heeft problemen om de bal te vangen. Pracki speelt de bal door. Claesson is nu in balbezit. Claesson schiet op doel. Tylka bokst de bal weg.

3e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Wan passt de bal met de wreef. Pracki is nu in balbezit. Pracki haalt uit met een fantastische trap. Tylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garzon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kaltz geeft de bal voor. Wrzesień kopt de bal weg. Klungelig pakt Walęcki de bal. Kołodziejczyk geeft de bal voor. Pique Bernabeu krijgt zijn hoofd ertegen. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaltz geeft de bal voor. Wrzesień kopt de bal weg. Klungelig pakt Makowiecki de bal. Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczyk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 1:0

36e minuut.
Pique Bernabeu rent richting de bal. Boruch is nu in balbezit. Pique Bernabeu verovert de bal door een tackle van achteren. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 2:0

40e minuut.
Boruch geeft een hoge lob. Inworp. Garzon met een snelle inworp. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 52%, Barca Kapy 48%.
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 2:0

53e minuut.
Scanavino onderschept slim de pass. Scanavino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walęcki geeft de bal voor. Tylka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pracki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 2:1

58e minuut.
Salomon met een sublieme pass. Żelazowski met een sublieme pass. Wrzesień met een sublieme pass. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 3:1

68e minuut.
Vranić is nu in balbezit. Kaltz onderschept slim de pass. Kaltz met een sublieme pass. Claesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Claesson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 3:2

70e minuut.
Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan passt de bal in één keer door. Claesson is nu in balbezit. Claesson haalt uit met een fantastische trap. Castellano probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Żelazowski kopt de bal weg. Pique Bernabeu heeft problemen om de bal te vangen. Walęcki probeert naar een medespeler te passen. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wan met een sublieme pass. Scanavino probeert naar een medespeler te passen. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 58%, Barca Kapy 42%.
KKS Lech Poznań - Barca Kapy 3:2