Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo Dymiarze
wsl_v01 Tactiek kijek
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 45.2
solide Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Szamotulski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bamberek de bal. Gia Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Kiên draait met de bal, schiet en ... Kopczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 1:0

7e minuut.
Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koszakow de bal. Werle onderschept slim de pass. Werle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak passt de bal in één keer door. Durchánek probeert naar een medespeler te passen. Gia Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Kiên schiet op doel. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szamotulski de bal. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopczyk probeert naar een medespeler te passen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch passt de bal met de wreef. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 1:1

38e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal in één keer door. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. Ostas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Czech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Majezon komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Ostas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 39%, Dymiarze 61%.
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 1:2

47e minuut.
Demosthenous is nu in balbezit. Demosthenous geeft de bal voor. Inworp. Chowański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Majezon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik schiet op doel. Ostas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 1:3

56e minuut.
Węc speelt de bal door. Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk met een sublieme pass. Gia Kiên is nu in balbezit. Gia Kiên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Majezon is nu in balbezit. Durchánek is nu in balbezit. Durchánek passt de bal met de wreef. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 2:3

67e minuut.
Tomasiuk passt de bal in één keer door. Durchánek rent richting de bal. Durchánek speelt de bal door. Werle rent richting de bal. Werle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Werle passt de bal zonder na te denken. Durchánek rent richting de bal. Durchánek passt de bal met de wreef. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Dobias komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Majezon bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch is nu in balbezit. Paluch passt de bal met de wreef. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schiet op doel. Ostas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Werle de bal. Chowański onderschept slim de pass. Chowański passt de bal met de wreef. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 48%, Dymiarze 52%.
KS Magic Niezabyszewo - Dymiarze 2:3