Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA PKS Szczecin - Wrocław
442 Tactiek Cruzoe
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 48.1
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Błoch is nu in balbezit. Błoch probeert naar een medespeler te passen. Puska heeft problemen om de bal te vangen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dunn rent richting de bal. Daňhelka verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Kucsera kan de bal niet met de borst controleren. Assunção geeft een hoge lob. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mueller is nu in balbezit. Mueller geeft de bal voor. Szafirski speelt de bal door. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szafirski passt de bal met de wreef. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - PKS Szczecin - Wrocław 0:1

27e minuut.
Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Kucsera kopt de bal weg. Szotek rent richting de bal. Szotek draait met de bal, schiet en ... Paciorkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hernandez kopt de bal weg. Assunção bereikt de bal nog maar net als eerste. Assunção passt de bal met de wreef. Daar is Dunn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Traisci met een snelle inworp. Mueller rent richting de bal. Błoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błoch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 68%, PKS Szczecin - Wrocław 32%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - PKS Szczecin - Wrocław 0:1

64e minuut.
Dogančević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caldeira met de inworp. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daňhelka met een snelle inworp. Szotek rent richting de bal. Szotek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Błoch is nu in balbezit. Błoch passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Szotek onderschept slim de pass. Szotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Traisci probeert naar een medespeler te passen. Mueller is nu in balbezit. Mueller probeert naar een medespeler te passen. Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Delikatny bokst de bal weg.

87e minuut.
Traisci met de inworp. Mueller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haremza. Haremza krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Assunção probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Błoch probeert naar een medespeler te passen. Dunn is nu in balbezit. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - PKS Szczecin - Wrocław 0:2

90e minuut.
Szafirski passt de bal zonder na te denken. Assunção rent richting de bal. Assunção passt de bal zonder na te denken. Dunn is nu in balbezit. Dunn draait met de bal, schiet en ... Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 60%, PKS Szczecin - Wrocław 40%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - PKS Szczecin - Wrocław 0:2