Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze RKS Ryżki
PRZ Tactiek sosna
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Shankly speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Danciu geeft een lange en hoge pass. Bechyně rent richting de bal. Bechyně passt de bal in één keer door. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ... Rduch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Domínguez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quero de bal. Ovčarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčarik haalt uit met een fantastische trap. Bolado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Shankly speelt de bal door. Daar is Bohnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bohnický passt de bal met de wreef. Ovčarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčarik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - RKS Ryżki 0:1

21e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. Kępka kopt de bal weg. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze - RKS Ryżki 1:1

24e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu is nu in balbezit. Danciu geeft een hoge lob. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bajzert passt de bal zonder na te denken. Bechyně rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunin. Dunin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Shankly controleert de bal met de borst. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti met een sublieme pass. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ... Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Danciu kopt de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin passt de bal zonder na te denken. Quero is nu in balbezit. Quero schiet op doel. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčarik onderschept slim de pass. Ovčarik probeert naar een medespeler te passen. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohnický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Campbell trapt de bal weg. Dunin kopt de bal weg. Ovčarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčarik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Ovčarik de bal. Shankly is nu in balbezit. Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bohnický geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bjelobrk met de inworp. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz speelt de bal door. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 59%, RKS Ryżki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze - RKS Ryżki 1:1

51e minuut.
Bajzert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohnický. Bajzert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajzert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. Rduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bajzert geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Danciu de bal onder controle te krijgen. Corazza onderschept slim de pass. Corazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - RKS Ryżki 2:1

55e minuut.
Mangiarott komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Spitz passt de bal zonder na te denken. Chrabąszcz probeert naar een medespeler te passen. Quero is nu in balbezit. Quero haalt uit met een fantastische trap. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bjelobrk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chrabąszcz geeft een lange en hoge pass. Frontzeck controleert de bal met de borst. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spitz zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bajzert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bohnický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dunin probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Quero is nu in balbezit. Quero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz geeft een hoge lob. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zacchetti geeft een lange en hoge pass. Frontzeck onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quero kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Ovčarik verovert de bal door een tackle van achteren. Ovčarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze - RKS Ryżki 2:2

89e minuut.
Danciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corazza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danciu. Danciu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 67%, RKS Ryżki 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze - RKS Ryżki 2:2