Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Ryżki Freeze
sosna Tactiek PRZ
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal met de wreef. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ... Rduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rduch probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Quero de bal onder controle te krijgen. Hanifa geeft de bal voor. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kępka rent richting de bal. Kępka met een sublieme pass. Turján rent richting de bal. Turján geeft een lange en hoge pass. Corazza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bohnický probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bajzert de bal onder controle te krijgen. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 1:0

18e minuut.
Quero rent richting de bal. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Frontzeck geeft de bal voor. Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een hoge lob. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bajzert met een sublieme pass. Klungelig pakt Domínguez de bal. Domínguez passt de bal in één keer door. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bohnický met een snelle inworp. Tenno is nu in balbezit. Tenno geeft de bal voor. Quero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 2:0

32e minuut.
Kępka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frontzeck de bal. Frontzeck geeft een hoge lob. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Quero geeft de bal voor. Tenno kopt de bal weg. Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Corazza passt de bal in één keer door. Bohnický speelt de bal door. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero is nu in balbezit. Quero draait met de bal, schiet en ... Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tenno is nu in balbezit. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 3:0

45e minuut.
Bjelobrk geeft een lange en hoge pass. Danciu is nu in balbezit. Corazza verovert de bal door een tackle van achteren. Corazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 41%, Freeze 59%.
RKS Ryżki - Freeze 3:1

58e minuut.
Bohnický onderschept slim de pass. Dunin rent richting de bal. Dunin met een sublieme pass. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft de bal voor. Campbell bokst de bal weg.

60e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quero de bal. Quero passt de bal met de wreef. Tenno is nu in balbezit. Tenno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romeu komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen. Mangiarott komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Spitz passt de bal met de wreef. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero passt de bal in één keer door. Tenno is nu in balbezit. Tenno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin met een sublieme pass. Tenno rent richting de bal. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 4:1

88e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal met de wreef. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Quero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mangiarott passt de bal in één keer door. Dunin met een sublieme pass. Bohnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnický geeft een lange en hoge pass. Quero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Freeze 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 33%, Freeze 67%.
RKS Ryżki - Freeze 5:1