Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymiarze KKS Lech Poznań
kijek Tactiek Bajos27
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 49.9
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen good


12e minuut.
Stanuch rent richting de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - KKS Lech Poznań 0:1

18e minuut.
Tomasiuk kopt de bal weg. Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu schiet op doel. Szamotulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Żelazowski de bal. Bartosik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Castellano ... Strafschop! Bartosik raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartosik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Tomasiuk de bal onder controle te krijgen. Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczyk passt de bal met de wreef. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 59%, KKS Lech Poznań 41%.
Dymiarze - KKS Lech Poznań 0:1

51e minuut.
Chowański met een sublieme pass. Paluch is nu in balbezit. Paluch speelt de bal door. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Garzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pique Bernabeu rent richting de bal. Chowański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chowański krijgt een gele kaart. Pique Bernabeu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żelazowski met een snel genomen vrije trap. Peściński probeert de bal met de borst te controleren. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vranić is nu in balbezit. Vranić draait met de bal, schiet en ... Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podobiński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Paluch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ratyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Castellano speelt de bal door. Żelazowski is nu in balbezit. Żelazowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pique Bernabeu de bal. Pique Bernabeu schiet op doel. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobias komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Wrzesień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzesień passt de bal met de wreef. Dobias is nu in balbezit. Dobias haalt uit met een fantastische trap. Tylka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dymiarze - KKS Lech Poznań 1:1

82e minuut.
Osowski geeft een lange en hoge pass. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański speelt de bal door. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ratyński kopt de bal weg. Scanavino rent richting de bal. Dobias onderschept slim de pass. Dobias schiet op doel. Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - KKS Lech Poznań 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 59%, KKS Lech Poznań 41%.
Dymiarze - KKS Lech Poznań 2:1