Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Lech Poznań Dymiarze
Bajos27 Tactiek kijek
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Kalinić rent richting de bal. Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Daar is Bartosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arambillete rent richting de bal. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Tylka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vranić rent richting de bal. Peściński onderschept slim de pass. Peściński geeft de bal voor. Bartosik rent richting de bal. Bartosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk passt de bal met de wreef. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. Scanavino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Dymiarze 0:1

33e minuut.
Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejczyk onderschept slim de pass. Kołodziejczyk geeft een hoge lob. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Osowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ratyński komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Wrzesień is nu in balbezit. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vranić kopt de bal weg. Ratyński is nu in balbezit. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień geeft de bal voor. Pique Bernabeu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 56%, Dymiarze 44%.
KKS Lech Poznań - Dymiarze 0:1

47e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon geeft een lange en hoge pass. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek geeft een hoge lob. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień geeft een lange en hoge pass. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejczyk draait met de bal, schiet en ... Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vranić is nu in balbezit. Vranić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Lech Poznań - Dymiarze 1:1

64e minuut.
Bamberek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paluch de bal. Paluch met een sublieme pass. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vranić controleert de bal met de borst. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić verovert de bal door een tackle van achteren. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - Dymiarze 2:1

75e minuut.
Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić onderschept slim de pass. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień geeft een hoge lob. Szamotulski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 47%, Dymiarze 53%.
KKS Lech Poznań - Dymiarze 2:1