Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA RKS Ryżki
moja Tactiek sosna
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Puska speelt de bal door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu speelt de bal door. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Raj probeert naar een medespeler te passen. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal zonder na te denken. Kucsera rent richting de bal. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daňhelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk draait met de bal, schiet en ... Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 1:0

13e minuut.
Daar is Puska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu speelt de bal door. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal met de wreef. Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Puska met een sublieme pass. Kucsera rent richting de bal. Rduch probeert naar een medespeler te passen. Tenno rent richting de bal. Tenno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paldis de bal. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk haalt uit met een fantastische trap. Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Puska speelt de bal door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu met een sublieme pass. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Khoury probeert naar een medespeler te passen. Puska rent richting de bal. Puska geeft een lange en hoge pass. Żebryk rent richting de bal. Żebryk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Paldis rent richting de bal. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj speelt de bal door. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bührer met een sublieme pass. Frank geeft een lange en hoge pass. Bohnický speelt de bal door. Tenno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 34%, RKS Ryżki 66%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 1:0

52e minuut.
Żebryk rent richting de bal. Żebryk probeert naar een medespeler te passen. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Rduch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Puska draait met de bal, schiet en ... Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacchetti speelt de bal door. Bührer geeft een lange en hoge pass. Kucsera springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Żebryk is nu in balbezit. Żebryk passt de bal zonder na te denken. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. Rduch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 2:0

62e minuut.
Khoury geeft een hoge lob. Chrabąszcz kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khoury met een snelle inworp. Cheşnoiu geeft de bal voor. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chrabąszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap. Delikatny bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kucsera is nu in balbezit. Kucsera passt de bal zonder na te denken. Żebryk rent richting de bal. Żebryk draait met de bal, schiet en ... Rduch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 3:0

75e minuut.
Puska heeft problemen om de bal te vangen. Puska passt de bal met de wreef. Żebryk rent richting de bal. Żebryk draait met de bal, schiet en ... Rduch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 4:0

81e minuut.
Cheşnoiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Żebryk de bal. Żebryk passt de bal zonder na te denken. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 5:0

84e minuut.
Puska rent richting de bal. Puska speelt de bal door. Żebryk rent richting de bal. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 31%, RKS Ryżki 69%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - RKS Ryżki 6:0