Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze PKS Szczecin - Wrocław
PRZ Tactiek Cruzoe
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 46.4
solid Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Bjelobrk probeert naar een medespeler te passen. Lichodziejewski is nu in balbezit. Traisci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traisci krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mleczek kopt de bal weg. Szafirski met een sublieme pass. Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Dunn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert geeft een lange en hoge pass. Traisci met een sublieme pass. Mueller rent richting de bal. Mueller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Assunção speelt de bal door. Klungelig pakt Traisci de bal. Traisci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dunn de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dunn rent richting de bal. Frontzeck onderschept slim de pass. Mueller onderschept slim de pass. Mueller haalt uit met een fantastische trap. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Frontzeck trapt de bal weg van het doel. Traisci rent richting de bal. Traisci speelt de bal door. Mueller rent richting de bal. Mueller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Frontzeck met een sublieme pass. Bolado probeert naar een medespeler te passen. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szafirski met een snelle inworp. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Traisci geeft de bal voor. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel. Bolado probeert de bal aan de voet te houden. Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:1

25e minuut.
Szafirski passt de bal in één keer door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller rent richting de bal. Mueller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:2

32e minuut.
Traisci speelt de bal door. Mueller speelt de bal door. Dunn rent richting de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ... Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:3

33e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szafirski. Szafirski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Szafirski met de inworp. Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal in één keer door. Mueller heeft problemen om de bal te vangen. Mueller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bolado kopt de bal weg. Szafirski rent richting de bal. Szafirski passt de bal met de wreef. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:4

44e minuut.
Frontzeck geeft een hoge lob. Bechyně speelt de bal door. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 71%, PKS Szczecin - Wrocław 29%.
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:4

47e minuut.
Frontzeck kopt de bal weg. Daar is Romeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafirski is nu in balbezit. Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Dunn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kępka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brochocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mueller kopt de bal weg. Dunn is nu in balbezit. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Traisci passt de bal met de wreef. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Mangiarott komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Campbell met een harde bal richting middenveld. Traisci kopt de bal weg. Dunn rent richting de bal. Dunn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolado de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bjelobrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Traisci onderschept slim de pass. Traisci geeft een hoge lob. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Gordon komt het veld opgelopen. Traisci met de inworp. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller haalt uit met een fantastische trap. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Traisci passt de bal in één keer door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck rent richting de bal. Dunn onderschept slim de pass. Dunn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Szafirski is nu in balbezit. Szafirski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dunn de bal. Dunn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolado de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bjelobrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk geeft de bal voor. Szafirski kopt de bal weg. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bajzert met de inworp. Mangiarott is nu in balbezit. Met opzet legt Hernandez zijn tegenspeler op de grond. Hernandez krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Assunção heeft problemen om de bal te vangen. Assunção passt de bal met de wreef. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:5

90e minuut.
Traisci rent richting de bal. Traisci passt de bal met de wreef. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 74%, PKS Szczecin - Wrocław 26%.
Freeze - PKS Szczecin - Wrocław 0:6