Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Kapy Dymiarze
Nowa Tactiek kijek
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.5 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Osowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaltz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Walęcki probeert naar een medespeler te passen. Pracki is nu in balbezit. Valencia rent richting de bal. Valencia geeft de bal voor. Claesson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 36%, Dymiarze 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca Kapy - Dymiarze 0:0

61e minuut.
Paluch passt de bal met de wreef. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Bartosik is nu in balbezit. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Makowiecki kopt de bal weg. Claesson is nu in balbezit. Claesson passt de bal in één keer door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal zonder na te denken. Makowiecki met een sublieme pass. Pracki rent richting de bal. Pracki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobias komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Dobias. Goede buitenspelval van de verdediging. Valencia neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Koszakow de bal. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schiet op doel. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Koszakow kopt de bal weg. Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch geeft een lange en hoge pass. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schiet op doel. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 38%, Dymiarze 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca Kapy - Dymiarze 0:0