Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Lech Poznań KS Magic Niezabyszewo
Bajos27 Tactiek wsl_v01
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen good


6e minuut.
Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc speelt de bal door. Pietrzak met een sublieme pass. Gia Kiên is nu in balbezit. Gia Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Daar is Werle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werle speelt de bal door. Gia Kiên is nu in balbezit. Gia Kiên draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft een lange en hoge pass. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - KS Magic Niezabyszewo 1:0

40e minuut.
Salomon kopt de bal weg. Klungelig pakt Garzon de bal. Pietrzak maakt een afschuwelijke overtreding. Pietrzak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Salomon is nu in balbezit. Gia Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Kiên geeft een hoge lob. Werle rent richting de bal. Werle haalt uit met een fantastische trap. Tylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 49%, KS Magic Niezabyszewo 51%.
KKS Lech Poznań - KS Magic Niezabyszewo 1:0

49e minuut.
Derman geeft een hoge lob. Scanavino kopt de bal weg. Kołodziejczyk speelt de bal door. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kalinić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranić geeft een lange en hoge pass. Pique Bernabeu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - KS Magic Niezabyszewo 2:0

63e minuut.
Derman geeft een lange en hoge pass. Scanavino heeft problemen om de bal te vangen. Gia Kiên onderschept slim de pass. Gia Kiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - KS Magic Niezabyszewo 2:1

65e minuut.
Inworp. Podobiński komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Durchánek probeert naar een medespeler te passen. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić verovert de bal door een tackle van achteren. Durchánek is nu in balbezit. Durchánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 40%, KS Magic Niezabyszewo 60%.
KKS Lech Poznań - KS Magic Niezabyszewo 2:1