Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo KKS Lech Poznań
wsl_v01 Tactiek Bajos27
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Durchánek speelt de bal door. Giakos rent richting de bal. Giakos probeert naar een medespeler te passen. Winiecki is nu in balbezit. Winiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Winiecki is nu in balbezit. Winiecki probeert naar een medespeler te passen. Pietrzak is nu in balbezit. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Winiecki rent richting de bal. Żelazowski begaat een overtreding. Winiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Czech zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Scanavino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kołodziejczyk speelt de bal door. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vranić de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - KKS Lech Poznań 0:1

22e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech geeft een lange en hoge pass. Castellano controleert de bal met de borst. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Tylka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Pietrzak met een snelle inworp. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek probeert naar een medespeler te passen. Salomon rent richting de bal. Giakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giakos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon speelt de bal door. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Demosthenous de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrzesień met een snelle inworp. Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić verovert de bal door een tackle van achteren. Vranić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić onderschept slim de pass. Kalinić passt de bal in één keer door. Vranić rent richting de bal. Vranić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Garzon met een snelle inworp. Durchánek rent richting de bal. Żelazowski onderschept slim de pass. Żelazowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Żelazowski de bal. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żelazowski krijgt een gele kaart. Winiecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Winiecki kan niet meer verder spelen. Pacułt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 55%, KKS Lech Poznań 45%.
KS Magic Niezabyszewo - KKS Lech Poznań 0:1

53e minuut.
Węc is nu in balbezit. Pique Bernabeu verovert de bal door een tackle van achteren. Pique Bernabeu met een sublieme pass. Daar is Vranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vranić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Derman is nu in balbezit. Derman geeft de bal voor. Inworp. Salomon met de inworp. Garzon geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vranić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - KKS Lech Poznań 0:2

80e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scanavino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Werle neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giakos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - KKS Lech Poznań 1:2

81e minuut.
Pique Bernabeu heeft problemen om de bal te vangen. Durchánek onderschept slim de pass. Durchánek met een sublieme pass. Klungelig pakt Vranić de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Węc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrzak met een sublieme pass. Klungelig pakt Giakos de bal. Giakos schiet op doel. Scanavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylka bokst de bal weg.

84e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Scanavino geeft een hoge lob. Inworp. Węc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrzak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 49%, KKS Lech Poznań 51%.
KS Magic Niezabyszewo - KKS Lech Poznań 1:2