Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA Dymiarze
moja Tactiek kijek
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Bührer is nu in balbezit. Bührer passt de bal zonder na te denken. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Frank kopt de bal weg. Cheşnoiu speelt de bal door. Żebryk heeft problemen om de bal te vangen. Żebryk draait met de bal, schiet en ... Kopczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj speelt de bal door. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebryk geeft een lange en hoge pass. Peściński onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cheşnoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kucsera kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bührer is nu in balbezit. Bührer passt de bal zonder na te denken. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 1:0

21e minuut.
Bartosik passt de bal met de wreef. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury geeft de bal voor. Koszakow speelt de bal door. Stanuch heeft problemen om de bal te vangen. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bührer kopt de bal weg. Puska speelt de bal door. Daar is Peściński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren. Kucsera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 2:0

37e minuut.
Tomasiuk passt de bal zonder na te denken. Bührer met een sublieme pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Daar is Szamotulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 35%, Dymiarze 65%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Puska de bal. Puska passt de bal in één keer door. Raj speelt de bal door. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Frank passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Kucsera maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 3:0

56e minuut.
Tomasiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puska met een sublieme pass. Kucsera rent richting de bal. Kucsera geeft een hoge lob. Żebryk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 4:0

58e minuut.
Koszakow probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żebryk geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Raj rent richting de bal. Bamberek begaat een overtreding. Raj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daňhelka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żebryk rent richting de bal. Żebryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 5:0

67e minuut.
Rochette geeft een lange en hoge pass. Puska kopt de bal weg. Żebryk rent richting de bal. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Raj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raj geeft de bal voor. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft de bal voor. Żebryk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Dobias komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Szamotulski de bal. Kopczyk speelt de bal door. Daňhelka kopt de bal weg. Daar is Żebryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebryk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 26%, Dymiarze 74%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - Dymiarze 5:0