Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo Freeze
wsl_v01 Tactiek PRZ
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kępka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kępka passt de bal zonder na te denken. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Węc passt de bal in één keer door. Gia Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajzert. Bajzert krijgt een gele kaart. Gia Kiên raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gia Kiên kan niet meer verder spelen. Majezon komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza heeft problemen om de bal te vangen. Corazza passt de bal met de wreef. Daar is Kępka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kępka draait met de bal, schiet en ... Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Węc rent richting de bal. Bajzert onderschept slim de pass. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zalewski controleert de bal met de borst. Hanifa is nu in balbezit. Hanifa geeft de bal voor. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Väljaots met een harde bal richting middenveld. Durchánek kopt de bal weg. Werle is nu in balbezit. Werle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bechyně zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turján is nu in balbezit. Turján geeft een hoge lob. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. Väljaots maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 0:1

27e minuut.
Bolado passt de bal zonder na te denken. Majezon is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bajzert ... Strafschop! Bajzert krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Majezon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durchánek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 1:1

29e minuut.
Derman onderschept slim de pass. Derman passt de bal in één keer door. Werle heeft problemen om de bal te vangen. Werle draait met de bal, schiet en ... Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 2:1

35e minuut.
Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza is nu in balbezit. Derman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Corazza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 56%, Freeze 44%.
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 2:1

47e minuut.
Durchánek met een sublieme pass. Węc rent richting de bal. Węc passt de bal met de wreef. Corazza rent richting de bal. Corazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Majezon de bal. Turján probeert naar een medespeler te passen. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ... Väljaots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 2:2

55e minuut.
Mangiarott komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bjelobrk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelobrk geeft een lange en hoge pass. Daar is Derman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza haalt uit met een fantastische trap. Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Romeu komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen. Majezon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopernik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Nyczko rent richting de bal. Nyczko passt de bal met de wreef. Werle rent richting de bal. Werle haalt uit met een fantastische trap. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 3:2

68e minuut.
Bjelobrk is nu in balbezit. Bjelobrk geeft een hoge lob. Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... Väljaots bokst de bal weg.

75e minuut.
Turján rent richting de bal. Turján passt de bal in één keer door. Hanifa met een sublieme pass. Corazza is nu in balbezit. Corazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Węc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turján met de inworp. Mangiarott is nu in balbezit. Mangiarott geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nyczko rent richting de bal. Nyczko geeft de bal voor. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Werle onderschept slim de pass. Werle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Frontzeck geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalewski met de inworp. Sesks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesks geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bolado geeft een hoge lob. Bjelobrk kopt de bal weg. Hanifa met een sublieme pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bjelobrk passt de bal met de wreef. Hanifa is nu in balbezit. Hanifa passt de bal zonder na te denken. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mangiarott met een sublieme pass. Durchánek is nu in balbezit. Durchánek passt de bal in één keer door. Werle rent richting de bal. Werle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 55%, Freeze 45%.
KS Magic Niezabyszewo - Freeze 3:2