Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze KS Magic Niezabyszewo
PRZ Tactiek wsl_v01
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Derman kopt de bal weg. Klungelig pakt Jachymiak de bal. Turján geeft de bal voor. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. Corazza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 1:0

17e minuut.
Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert geeft de bal voor. Demosthenous heeft problemen om de bal te vangen. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ... Väljaots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Campbell speelt de bal door. Jachymiak kopt de bal weg. Frontzeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Węc is nu in balbezit. Corazza verovert de bal door een tackle van achteren. Corazza speelt de bal door. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hanifa passt de bal met de wreef. Sesks is nu in balbezit. Lichodziejewski onderschept slim de pass. Lichodziejewski geeft de bal voor. Corazza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 2:0

32e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck passt de bal met de wreef. Werle geeft een lange en hoge pass. Bjelobrk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Corazza verovert de bal door een tackle van achteren. Corazza speelt de bal door. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel. Väljaots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 3:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bajzert de bal. Bajzert met een sublieme pass. Turján bereikt de bal nog maar net als eerste. Turján speelt de bal door. Kępka met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 43%, KS Magic Niezabyszewo 57%.
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 3:0

46e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos probeert naar een medespeler te passen. Turján met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Mangiarott komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Sesks de bal. Sesks geeft een hoge lob. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos haalt uit met een fantastische trap. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 3:1

62e minuut.
Węc is nu in balbezit. Węc geeft de bal voor. Bajzert kopt de bal weg. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Turján passt de bal zonder na te denken. Mangiarott rent richting de bal. Mangiarott probeert naar een medespeler te passen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Derman speelt de bal door. Winiecki is nu in balbezit. Hanifa maakt een afschuwelijke overtreding. Hanifa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 50%, KS Magic Niezabyszewo 50%.
Freeze - KS Magic Niezabyszewo 3:1