Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Lech Poznań RKS Ryżki
Bajos27 Tactiek sosna
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Quero passt de bal in één keer door. Linka rent richting de bal. Linka passt de bal in één keer door. Vranić rent richting de bal. Vranić schiet op doel. Rduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Tenno kopt de bal weg. Daar is Dunin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejczyk probeert naar een medespeler te passen. Vranić is nu in balbezit. Vranić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rduch bokst de bal weg.

12e minuut.
Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft de bal voor. Kalinić is nu in balbezit. Quero onderschept slim de pass. Quero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Quero rent richting de bal. Quero speelt de bal door. Tenno rent richting de bal. Tenno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zacchetti met een sublieme pass. Quero rent richting de bal. Quero speelt de bal door. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chrabąszcz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wrzesień met een snelle inworp. Vranić is nu in balbezit. Vranić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Tenno is nu in balbezit. Tenno met een sublieme pass. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. Bohnický met een sublieme pass. Klungelig pakt Tenno de bal. Tenno schiet op doel. Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - RKS Ryżki 0:1

37e minuut.
Dunin met een sublieme pass. Żelazowski geeft een lange en hoge pass. Garzon probeert de bal aan de voet te houden. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Dunin rent richting de bal. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti passt de bal in één keer door. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 53%, RKS Ryżki 47%.
KKS Lech Poznań - RKS Ryżki 0:1

65e minuut.
Chrabąszcz geeft een hoge lob. Quero kopt de bal weg. Tenno is nu in balbezit. Tenno draait met de bal, schiet en ... Tylka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - RKS Ryżki 0:2

68e minuut.
Zacchetti met een sublieme pass. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap. Tylka bokst de bal weg.

76e minuut.
Żelazowski met een sublieme pass. Garzon rent richting de bal. Garzon passt de bal zonder na te denken. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Spitz kopt de bal weg. Kołodziejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejczyk passt de bal met de wreef. Pique Bernabeu heeft problemen om de bal te vangen. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bohnický met een snelle inworp. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti passt de bal met de wreef. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Lech Poznań - RKS Ryżki 0:3

89e minuut.
Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenno rent richting de bal. Salomon is nu in balbezit. Tenno verovert de bal door een tackle van achteren. Tenno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Lech Poznań 49%, RKS Ryżki 51%.
KKS Lech Poznań - RKS Ryżki 0:3