Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Kapy PKS Szczecin - Wrocław
Nowa Tactiek Cruzoe
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Traisci met een sublieme pass. Assunção probeert naar een medespeler te passen. Szafirski is nu in balbezit. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:1

17e minuut.
Traisci probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zera de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:2

20e minuut.
Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mueller rent richting de bal. Walęcki onderschept slim de pass. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Dunn de bal. Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruch passt de bal met de wreef. Samek is nu in balbezit. Samek geeft een hoge lob. Paciorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Claesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski onderschept slim de pass. Szafirski passt de bal in één keer door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wan is nu in balbezit. Traisci bereikt de bal nog maar net als eerste. Traisci geeft een lange en hoge pass. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 73%, PKS Szczecin - Wrocław 27%.
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:2

51e minuut.
Makowiecki onderschept slim de pass. Walęcki speelt de bal door. Makowiecki met een sublieme pass. Claesson probeert de bal met de borst te controleren. Claesson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Assunção probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walęcki is nu in balbezit. Walęcki passt de bal in één keer door. Pracki is nu in balbezit. Pracki draait met de bal, schiet en ... Paciorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Giejsztorewicz trapt de bal weg. Assunção kopt de bal weg. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:3

61e minuut.
Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Mueller rent richting de bal. Makowiecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Makowiecki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Boruch geeft de bal voor. Inworp. Traisci met de inworp. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Assunção speelt de bal door. Traisci rent richting de bal. Traisci passt de bal zonder na te denken. Dunn is nu in balbezit. Dunn draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:4

90e minuut.
Hernandez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walęcki geeft een hoge lob. Claesson krijgt zijn hoofd ertegen. Paciorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 51%, PKS Szczecin - Wrocław 49%.
Barca Kapy - PKS Szczecin - Wrocław 0:4