Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze Dymiarze
PRZ Tactiek kijek
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Corazza kopt de bal weg. Hanifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanifa met een sublieme pass. Corazza heeft problemen om de bal te vangen. Corazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk speelt de bal door. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ... Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Turján passt de bal zonder na te denken. Daar is Kępka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanifa speelt de bal door. Bechyně bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechyně geeft een lange en hoge pass. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 1:0

6e minuut.
Szamotulski onderschept slim de pass. Szamotulski geeft een lange en hoge pass. Bartosik heeft problemen om de bal te vangen. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze - Dymiarze 1:1

10e minuut.
Shankly bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Bartosik rent richting de bal. Bartosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 1:2

18e minuut.
Paluch passt de bal met de wreef. Bolado met een sublieme pass. Paluch geeft de bal voor. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Stanuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Frontzeck de bal. Bartosik rent richting de bal. Bartosik haalt uit met een fantastische trap. Campbell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 1:3

34e minuut.
Bjelobrk met een snelle inworp. Lichodziejewski geeft een hoge lob. Kopczyk met een sublieme pass. Bartosik kopt de bal weg. Stanuch rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 1:4

40e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanifa met een sublieme pass. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ... Szamotulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 2:4

44e minuut.
Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski geeft de bal voor. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 47%, Dymiarze 53%.
Freeze - Dymiarze 2:4

46e minuut.
Stanuch rent richting de bal. Hanifa verovert de bal door een tackle van achteren. Hanifa speelt de bal door. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ... Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Dymiarze 3:4

50e minuut.
Shankly is nu in balbezit. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch passt de bal in één keer door. Bartosik rent richting de bal. Bartosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Stanuch de bal. Bolado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mangiarott komt het veld opgelopen. Paluch komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Corazza de bal. Corazza passt de bal in één keer door. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Paluch passt de bal zonder na te denken. Bartosik rent richting de bal. Frontzeck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frontzeck krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Corazza haalt uit met een fantastische trap. Bamberek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turján kopt de bal weg. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Kopczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Dobias komt het veld opgelopen. Romeu met de inworp. Daar is Bjelobrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelobrk geeft de bal voor. Mangiarott rent richting de bal. Mangiarott geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Stanuch passt de bal in één keer door. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schiet op doel. Campbell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 39%, Dymiarze 61%.
Freeze - Dymiarze 3:4