Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymiarze Freeze
kijek Tactiek PRZ
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 45
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bechyně is nu in balbezit. Bechyně geeft de bal voor. Hanifa kopt de bal weg. Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Kępka draait met de bal, schiet en ... Kopczyk bokst de bal weg.

6e minuut.
Chowański geeft een hoge lob. Bartosik kopt de bal weg. Daar is Stanuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - Freeze 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Kępka de bal. Kępka passt de bal in één keer door. Chowański speelt de bal door. Daar is Corazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corazza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bolado geeft de bal voor. Inworp. Tomasiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluch is nu in balbezit. Paluch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichodziejewski met een sublieme pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bajzert speelt de bal door. Kępka is nu in balbezit. Kępka passt de bal zonder na te denken. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hanifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanifa passt de bal zonder na te denken. Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dymiarze - Freeze 1:1

26e minuut.
Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert begaat een overtreding. Chowański raakt geblesseerd tijdens het duel. Chowański met een snel genomen vrije trap. Frontzeck kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartosik rent richting de bal. Bartosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - Freeze 2:1

27e minuut.
Lichodziejewski is nu in balbezit. Lichodziejewski passt de bal met de wreef. Daar is Corazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanifa rent richting de bal. Hanifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bechyně is nu in balbezit. Bechyně probeert naar een medespeler te passen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza geeft een hoge lob. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kopczyk trapt de bal weg. Turján is nu in balbezit. Turján passt de bal met de wreef. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stanuch is nu in balbezit. Stanuch speelt de bal door. Klungelig pakt Bartosik de bal. Bartosik draait met de bal, schiet en ... Frontzeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 58%, Freeze 42%.
Dymiarze - Freeze 2:1

49e minuut.
Hanifa passt de bal met de wreef. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Shankly is nu in balbezit. Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stanuch stond buitenspel. Mangiarott komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romeu komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk met een sublieme pass. Bartosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - Freeze 3:1

75e minuut.
Dobias komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch onderschept slim de pass. Stanuch passt de bal zonder na te denken. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - Freeze 4:1

86e minuut.
Chowański is nu in balbezit. Chowański geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Frontzeck de bal onder controle te krijgen. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias haalt uit met een fantastische trap. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 49%, Freeze 51%.
Dymiarze - Freeze 4:1