Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo HAL-MONT BKS BOCHNIA
wsl_v01 Tactiek moja
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Werle kopt de bal weg. Puska kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Durchánek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Durchánek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Puska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bührer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Derman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera onderschept slim de pass. Kucsera passt de bal in één keer door. Raj is nu in balbezit. Raj schiet op doel. Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Derman geeft een hoge lob. Inworp. Fantozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daňhelka geeft een lange en hoge pass. Raj springt en kopt de bal. Väljaots bokst de bal weg.

12e minuut.
Fantozzi probeert naar een medespeler te passen. Puska met een sublieme pass. Kucsera met een sublieme pass. Daar is Raj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska rent richting de bal. Puska probeert naar een medespeler te passen. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Bührer verovert de bal door een tackle van achteren. Bührer speelt de bal door. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:1

18e minuut.
Derman geeft de bal voor. Bührer rent richting de bal. Bührer passt de bal zonder na te denken. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Demosthenous met een harde bal richting middenveld. Puska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raj de bal. Raj draait met de bal, schiet en ... Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Frank kopt de bal weg. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raj de bal. Raj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:2

26e minuut.
Bührer kopt de bal weg. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Raj de bal. Raj haalt uit met een fantastische trap. Väljaots bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantozzi met de inworp. Bührer speelt de bal door. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:3

30e minuut.
Giakos is nu in balbezit. Frank onderschept slim de pass. Frank passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raj de bal. Raj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska onderschept slim de pass. Puska met een sublieme pass. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap. Väljaots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Raj verovert de bal door een tackle van achteren. Raj probeert naar een medespeler te passen. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Väljaots maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:4

43e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska verovert de bal door een tackle van achteren. Puska passt de bal met de wreef. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Puska geeft een hoge lob. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj passt de bal met de wreef. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 82%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 18%.
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:4

46e minuut.
Kucsera onderschept slim de pass. Kucsera speelt de bal door. Bührer speelt de bal door. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Inworp. Fantozzi met een snelle inworp. Bührer speelt de bal door. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap. Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:5

51e minuut.
Daňhelka met de inworp. Węc rent richting de bal. Fantozzi begaat een overtreding. Fantozzi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kucsera rent richting de bal. Kucsera passt de bal met de wreef. Raj is nu in balbezit. Raj schiet op doel. Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:6

57e minuut.
Khoury met de inworp. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Kucsera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:7

62e minuut.
Puska passt de bal met de wreef. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj geeft een lange en hoge pass. Väljaots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fantozzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Błoch komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kucsera rent richting de bal. Derman rent richting de bal. Derman passt de bal met de wreef. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera schiet op doel. Väljaots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Błoch passt de bal in één keer door. Kucsera rent richting de bal. Kucsera passt de bal met de wreef. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Puska passt de bal in één keer door. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Raj passt de bal met de wreef. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:8

89e minuut.
Bührer is nu in balbezit. Bührer passt de bal met de wreef. Derman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 71%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 29%.
KS Magic Niezabyszewo - HAL-MONT BKS BOCHNIA 0:8