Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HAL-MONT BKS BOCHNIA KKS Lech Poznań
moja Tactiek Bajos27
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Arambillete geeft een lange en hoge pass. Puska probeert naar een medespeler te passen. Raj rent richting de bal. Raj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daňhelka rent richting de bal. Vranić onderschept slim de pass. Wrzesień met een sublieme pass. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Delikatny trapt de bal weg van het doel. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu met een sublieme pass. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Frank geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołodziejczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Scanavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cheşnoiu zal de hoekschop nemen. Kucsera maakt een snoekduik en kopt de bal. Tylka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 1:0

19e minuut.
Khoury met de inworp. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Tylka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Arambillete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu met een sublieme pass. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Khoury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu speelt de bal door. Daar is Kucsera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vranić kopt de bal weg. Pique Bernabeu heeft problemen om de bal te vangen. Pique Bernabeu passt de bal zonder na te denken. Wrzesień heeft problemen om de bal te vangen. Wrzesień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scanavino verovert de bal door een tackle van achteren. Scanavino geeft de bal voor. Wrzesień kopt de bal weg. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Raj rent richting de bal. Raj geeft een hoge lob. Kucsera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daňhelka met een sublieme pass. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera passt de bal zonder na te denken. Raj rent richting de bal. Raj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Fantozzi de bal. Fantozzi probeert naar een medespeler te passen. Puska probeert naar een medespeler te passen. Raj is nu in balbezit. Raj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 39%, KKS Lech Poznań 61%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khoury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Kucsera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arambillete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazowski geeft een hoge lob. Puska geeft een hoge lob. Raj springt en kopt de bal. Tylka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Rochette speelt de bal door. Raj rent richting de bal. Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Arambillete kopt de bal weg. Tylka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Daňhelka probeert naar een medespeler te passen. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić probeert naar een medespeler te passen. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska geeft een lange en hoge pass. Kucsera rent richting de bal. Kucsera schiet op doel. Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 2:0

62e minuut.
Inworp. Kalinić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podobiński speelt de bal door. Vranić rent richting de bal. Vranić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal zonder na te denken. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bührer passt de bal zonder na te denken. Raj is nu in balbezit. Raj passt de bal met de wreef. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Kucsera heeft problemen om de bal te vangen. Kucsera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raj de bal. Raj draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 3:0

69e minuut.
Fantozzi passt de bal zonder na te denken. Puska heeft problemen om de bal te vangen. Puska passt de bal met de wreef. Raj is nu in balbezit. Raj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Raj is nu in balbezit. Scanavino is nu in balbezit. Raj verovert de bal door een tackle van achteren. Raj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 4:0

75e minuut.
Puska onderschept slim de pass. Puska passt de bal met de wreef. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 5:0

76e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska passt de bal met de wreef. Kalinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera onderschept slim de pass. Kucsera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Puska passt de bal met de wreef. Raj rent richting de bal. Raj passt de bal met de wreef. Kucsera rent richting de bal. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Puska passt de bal in één keer door. Raj rent richting de bal. Raj passt de bal zonder na te denken. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera schiet op doel. Tylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Arambillete de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fantozzi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAL-MONT BKS BOCHNIA 32%, KKS Lech Poznań 68%.
HAL-MONT BKS BOCHNIA - KKS Lech Poznań 5:0