Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Kapy Freeze
Nowa Tactiek PRZ
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


31e minuut.
Bechyně zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert passt de bal met de wreef. Corazza rent richting de bal. Corazza geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Makowiecki passt de bal met de wreef. Samek speelt de bal door. Pracki rent richting de bal. Claesson is nu in balbezit. Claesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bjelobrk rent richting de bal. Claesson verovert de bal door een tackle van achteren. Claesson met een sublieme pass. Pracki heeft problemen om de bal te vangen. Pracki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Walęcki speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki met een sublieme pass. Pracki is nu in balbezit. Pracki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 63%, Freeze 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barca Kapy - Freeze 0:0

50e minuut.
Bolado speelt de bal door. Frontzeck controleert de bal met de borst. Pracki onderschept slim de pass. Pracki draait met de bal, schiet en ... Campbell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Freeze 1:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajzert met een snelle inworp. Bechyně met een sublieme pass. Corazza heeft problemen om de bal te vangen. Corazza geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Giejsztorewicz bokst de bal weg. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barca Kapy - Freeze 1:1

58e minuut.
Inworp. Mangiarott komt het veld opgelopen. Pendiye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert passt de bal met de wreef. Mangiarott is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romeu komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Boruch verovert de bal door een tackle van achteren. Boruch geeft een lange en hoge pass. Frontzeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Claesson draait met de bal, schiet en ... Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - Freeze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 67%, Freeze 33%.
Barca Kapy - Freeze 2:1