Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze Barca Kapy
PRZ Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Lichodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltz onderschept slim de pass. Kaltz geeft een lange en hoge pass. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bechyně passt de bal zonder na te denken. Corazza rent richting de bal. Pendiye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turján komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kępka passt de bal zonder na te denken. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjelobrk krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bjelobrk kopt de bal weg. Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Kępka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zera de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal in één keer door. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schiet op doel. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Walęcki rent richting de bal. Walęcki speelt de bal door. Claesson is nu in balbezit. Pracki is nu in balbezit. Pracki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - Barca Kapy 0:1

38e minuut.
Lichodziejewski rent richting de bal. Lichodziejewski passt de bal met de wreef. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka geeft een hoge lob. Corazza maakt een snoekduik en kopt de bal. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Boruch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichodziejewski met de inworp. Turján geeft de bal voor. Corazza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 47%, Barca Kapy 53%.
Freeze - Barca Kapy 0:1

47e minuut.
Bjelobrk verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelobrk geeft een hoge lob. Lichodziejewski is nu in balbezit. Lichodziejewski geeft een lange en hoge pass. Corazza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Samek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walęcki geeft de bal voor. Pracki is nu in balbezit. Pracki schiet op doel. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Zera kopt de bal weg. Corazza rent richting de bal. Hanifa met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bechyně geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaltz de bal. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corazza controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mangiarott komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mangiarott kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanifa de bal. Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Corazza rent richting de bal. Corazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Wan speelt de bal door. Pracki rent richting de bal. Pracki haalt uit met een fantastische trap. Campbell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Makowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wan is nu in balbezit. Wan passt de bal met de wreef. Pracki is nu in balbezit. Pracki draait met de bal, schiet en ... Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Samek met een sublieme pass. Romeu rent richting de bal. Samek begaat een overtreding. Samek krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zera is nu in balbezit. Zera passt de bal met de wreef. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Corazza kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freeze - Barca Kapy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 49%, Barca Kapy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze - Barca Kapy 1:1