Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS Szczecin - Wrocław Dymiarze
Cruzoe Tactiek kijek
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Lama met een snelle inworp. Traisci rent richting de bal. Traisci geeft de bal voor. Dunn rent richting de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Szafirski verovert de bal door een tackle van achteren. Szafirski speelt de bal door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 1:0

13e minuut.
Mueller passt de bal zonder na te denken. Bamberek verovert de bal door een tackle van achteren. Traisci rent richting de bal. Traisci geeft de bal voor. Dunn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Tomasiuk met de inworp. Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft een hoge lob. Paciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ratyński met een sublieme pass. Stanuch heeft problemen om de bal te vangen. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bamberek geeft een lange en hoge pass. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traisci. Traisci krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Szamotulski geeft de bal voor. Mleczek rent richting de bal. Mleczek geeft een hoge lob. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Traisci rent richting de bal. Traisci probeert naar een medespeler te passen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Szczecin - Wrocław 43%, Dymiarze 57%.
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 2:0

49e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Traisci probeert naar een medespeler te passen. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Koszakow geeft een lange en hoge pass. Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosik draait met de bal, schiet en ... Paciorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 2:1

64e minuut.
Szafirski met een sublieme pass. Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal in één keer door. Mueller is nu in balbezit. Mueller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dunn rent richting de bal. Dunn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Assunção verovert de bal door een tackle van achteren. Assunção geeft de bal voor. Szamotulski probeert de bal met de borst te controleren. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... Kopczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Chowański met de inworp. Assunção speelt de bal door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn schiet op doel. Kopczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 3:1

74e minuut.
Assunção bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller rent richting de bal. Assunção met een sublieme pass. Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Dunn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Dobias komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Osowski geeft een hoge lob. Assunção rent richting de bal. Assunção probeert naar een medespeler te passen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS Szczecin - Wrocław 40%, Dymiarze 60%.
PKS Szczecin - Wrocław - Dymiarze 3:1