Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo RKS Ryżki
wsl_v01 Tactiek sosna
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 51.8
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Tenno heeft problemen om de bal te vangen. Tenno passt de bal in één keer door. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel. Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 0:1

7e minuut.
Zalewski kopt de bal weg. Werle is nu in balbezit. Linka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bohnický passt de bal zonder na te denken. Tenno is nu in balbezit. Tenno passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohnický met een snelle inworp. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft de bal voor. Quero springt en kopt de bal. Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Quero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tenno de bal. Tenno passt de bal zonder na te denken. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Dunin rent richting de bal. Dunin passt de bal zonder na te denken. Tenno rent richting de bal. Tenno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Demosthenous geeft de bal voor. Dunin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sesks de bal. Tenno verovert de bal door een tackle van achteren. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dunin passt de bal zonder na te denken. Tenno is nu in balbezit. Tenno met een sublieme pass. Klungelig pakt Quero de bal. Quero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 0:2

28e minuut.
Giakos heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Quero is nu in balbezit. Quero draait met de bal, schiet en ... Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel. Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bohnický passt de bal in één keer door. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Durchánek met een sublieme pass. Giakos rent richting de bal. Domínguez begaat een overtreding. Giakos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Durchánek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:2

37e minuut.
Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero passt de bal zonder na te denken. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ... Väljaots bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Spitz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft een hoge lob. Tenno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:3

45e minuut.
Quero rent richting de bal. Quero passt de bal zonder na te denken. Zacchetti met een sublieme pass. Tenno rent richting de bal. Tenno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 59%, RKS Ryżki 41%.
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:3

49e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Quero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demosthenous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno schiet op doel. Väljaots probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:4

66e minuut.
Jachymiak is nu in balbezit. Zacchetti onderschept slim de pass. Zacchetti met een sublieme pass. Tenno rent richting de bal. Tenno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zacchetti met een sublieme pass. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft de bal voor. Tenno is nu in balbezit. Tenno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:5

81e minuut.
Giakos rent richting de bal. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek passt de bal met de wreef. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle schiet op doel. Rduch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek passt de bal zonder na te denken. Werle rent richting de bal. Werle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 54%, RKS Ryżki 46%.
KS Magic Niezabyszewo - RKS Ryżki 1:5