Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Ryżki KS Magic Niezabyszewo
sosna Tactiek wsl_v01
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 41.7
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Demosthenous geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bohnický met een snelle inworp. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero probeert naar een medespeler te passen. Tenno heeft problemen om de bal te vangen. Tenno haalt uit met een fantastische trap. Demosthenous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bohnický met een snelle inworp. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft een lange en hoge pass. Quero krijgt zijn hoofd ertegen. Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 1:0

36e minuut.
Demosthenous rent richting de bal. Demosthenous geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bohnický met een snelle inworp. Zacchetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Demosthenous de bal. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti met een sublieme pass. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti geeft een hoge lob. Quero rent richting de bal. Quero haalt uit met een fantastische trap. Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 32%, KS Magic Niezabyszewo 68%.
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 2:0

47e minuut.
Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Sesks heeft problemen om de bal te vangen. Bohnický verovert de bal door een tackle van achteren. Bohnický geeft de bal voor. Quero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Derman probeert de bal met de borst te controleren. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno is nu in balbezit. Tenno draait met de bal, schiet en ... Väljaots probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 3:0

51e minuut.
Durchánek geeft een hoge lob. Spitz kopt de bal weg. Quero kan de bal niet met de borst controleren. Quero geeft een lange en hoge pass. Tenno springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Giakos is nu in balbezit. Domínguez maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Quero speelt de bal door. Klungelig pakt Tenno de bal. Durchánek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durchánek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bohnický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Quero rent richting de bal. Quero geeft een lange en hoge pass. Paal! Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Werle met een sublieme pass. Dunin is nu in balbezit. Dunin passt de bal zonder na te denken. Tenno rent richting de bal. Tenno schiet op doel. Väljaots verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti passt de bal in één keer door. Derman is nu in balbezit. Quero onderschept slim de pass. Quero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 4:0

78e minuut.
Linka geeft de bal voor. Tenno is nu in balbezit. Tenno passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 31%, KS Magic Niezabyszewo 69%.
RKS Ryżki - KS Magic Niezabyszewo 4:0