Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze KKS Lech Poznań
PRZ Tactiek Bajos27
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Turján verovert de bal door een tackle van achteren. Turján met een sublieme pass. Lichodziejewski met een sublieme pass. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lichodziejewski speelt de bal door. Hanifa rent richting de bal. Hanifa passt de bal zonder na te denken. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal met de wreef. Pique Bernabeu rent richting de bal. Pique Bernabeu geeft de bal voor. Vranić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Scanavino geeft een hoge lob. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert met een sublieme pass. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Bechyně met de inworp. Turján geeft een hoge lob. Hanifa rent richting de bal. Hanifa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Żelazowski speelt de bal door. Bechyně bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinić begaat een overtreding. Bechyně raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bechyně kan niet meer verder spelen. Romeu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 43%, KKS Lech Poznań 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freeze - KKS Lech Poznań 0:0

48e minuut.
Hanifa verovert de bal door een tackle van achteren. Hanifa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arambillete de bal. Corazza is nu in balbezit. Corazza haalt uit met een fantastische trap. Tylka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romeu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tylka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corazza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 1:0

67e minuut.
Inworp. Mangiarott komt het veld opgelopen. Gordon komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Mangiarott de bal. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bjelobrk rent richting de bal. Bjelobrk passt de bal in één keer door. Mangiarott rent richting de bal. Mangiarott met een sublieme pass. Corazza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 48%, KKS Lech Poznań 52%.
Freeze - KKS Lech Poznań 1:0