Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Kapy HAL-MONT BKS BOCHNIA
Nowa Tactiek 442
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 47.6
uitstekend Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Błoch passt de bal in één keer door. Daňhelka is nu in balbezit. Daňhelka passt de bal met de wreef. Claesson rent richting de bal. Claesson schiet op doel. Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Samek is nu in balbezit. Samek probeert naar een medespeler te passen. Claesson rent richting de bal. Claesson schiet op doel. Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:0

6e minuut.
Rochette is nu in balbezit. Rochette geeft een lange en hoge pass. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 1:1

26e minuut.
Daňhelka met een sublieme pass. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki haalt uit met een fantastische trap. Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 2:1

27e minuut.
Wan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daňhelka. Wan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pendiye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Spirin de bal. Claesson is nu in balbezit. Claesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 3:1

40e minuut.
Błoch passt de bal zonder na te denken. Caldeira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaltz. Caldeira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caldeira kan niet meer verder spelen. Bartoszewicz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal met de wreef. Claesson is nu in balbezit. Pracki is nu in balbezit. Pracki draait met de bal, schiet en ... Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fantozzi met de inworp. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 52%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 48%.
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 3:1

50e minuut.
Claesson rent richting de bal. Samek probeert naar een medespeler te passen. Pracki rent richting de bal. Pracki draait met de bal, schiet en ... Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 4:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daňhelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fantozzi is nu in balbezit. Pendiye onderschept slim de pass. Daňhelka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Samek speelt de bal door. Claesson rent richting de bal. Claesson passt de bal zonder na te denken. Pracki rent richting de bal. Pracki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fantozzi speelt de bal door. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera passt de bal met de wreef. Żebryk is nu in balbezit. Żebryk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Błoch kopt de bal weg. Żebryk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaltz. Żebryk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Puska met een sublieme pass. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Pracki rent richting de bal. Claesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Claesson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fantozzi is nu in balbezit. Fantozzi speelt de bal door. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Kapy 45%, HAL-MONT BKS BOCHNIA 55%.
Barca Kapy - HAL-MONT BKS BOCHNIA 4:1