Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Ryżki Dymiarze
sosna Tactiek kijek
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Zacchetti passt de bal zonder na te denken. Bamberek geeft een lange en hoge pass. Stanuch kopt de bal weg. Bartosik rent richting de bal. Bartosik schiet op doel. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Tenno probeert naar een medespeler te passen. Quero rent richting de bal. Peściński begaat een overtreding. Quero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quero is nu in balbezit. Quero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 1:0

13e minuut.
Tomasiuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zacchetti de bal onder controle te krijgen. Tenno is nu in balbezit. Tenno schiet op doel. Kopczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 2:0

14e minuut.
Tomasiuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bartosik de bal. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quero rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnický speelt de bal door. Zacchetti is nu in balbezit. Zacchetti draait met de bal, schiet en ... Kopczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 3:0

19e minuut.
Bamberek kan de bal niet met de borst controleren. Quero rent richting de bal. Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero verovert de bal door een tackle van achteren. Quero schiet op doel. Kopczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero geeft de bal voor. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peściński heeft problemen om de bal te vangen. Tenno is nu in balbezit. Tenno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 4:0

23e minuut.
Danciu speelt de bal door. Dunin rent richting de bal. Dunin passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kopczyk trapt de bal weg. Domínguez kopt de bal weg. Zacchetti speelt de bal door. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zacchetti met een sublieme pass. Quero is nu in balbezit. Quero passt de bal met de wreef. Tenno rent richting de bal. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dunin passt de bal in één keer door. Tenno rent richting de bal. Peściński maakt een afschuwelijke overtreding. Tenno raakt geblesseerd tijdens het duel. Tenno wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Danciu onderschept slim de pass. Danciu geeft de bal voor. Zacchetti probeert naar een medespeler te passen. Tenno is nu in balbezit. Tenno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 5:0

38e minuut.
Inworp. Osowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peściński probeert de bal met de borst te controleren. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański onderschept slim de pass. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 38%, Dymiarze 62%.
RKS Ryżki - Dymiarze 5:1

50e minuut.
Danciu onderschept slim de pass. Danciu passt de bal met de wreef. Tenno rent richting de bal. Tenno haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 6:1

53e minuut.
Paluch kopt de bal weg. Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartosik rent richting de bal. Bartosik schiet op doel. Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 6:2

56e minuut.
Bohnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnický geeft de bal voor. Quero heeft problemen om de bal te vangen. Quero draait met de bal, schiet en ... Kopczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 7:2

62e minuut.
Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kopczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Dobias komt het veld opgelopen. Spitz met een snelle inworp. Zacchetti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 8:2

85e minuut.
Kopczyk met een sublieme pass. Dunin kopt de bal weg. Koszakow heeft problemen om de bal te vangen. Tenno rent richting de bal. Tenno schiet op doel. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopczyk probeert naar een medespeler te passen. Dunin kopt de bal weg. Daar is Zacchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacchetti geeft een hoge lob. Tenno kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Quero is nu in balbezit. Quero passt de bal zonder na te denken. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ... Kopczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Ryżki - Dymiarze 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Ryżki 25%, Dymiarze 75%.
RKS Ryżki - Dymiarze 9:2