Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymiarze RKS Ryżki
kijek Tactiek sosna
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Chrabąszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrabąszcz geeft de bal voor. Tenno kopt de bal weg. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Quero is nu in balbezit. Quero passt de bal met de wreef. Tenno is nu in balbezit. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - RKS Ryżki 0:1

11e minuut.
Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka passt de bal in één keer door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bartosik rent richting de bal. Dunin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bartosik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bartosik neemt zijn aanloop. Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dymiarze - RKS Ryżki 1:1

16e minuut.
Chowański probeert naar een medespeler te passen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch met een sublieme pass. Bartosik rent richting de bal. Bartosik schiet op doel. Rduch bokst de bal weg.

20e minuut.
Quero passt de bal in één keer door. Spitz rent richting de bal. Spitz speelt de bal door. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero schiet op doel. Kopczyk bokst de bal weg.

24e minuut.
Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Osowski de bal. Tenno rent richting de bal. Tenno haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk bokst de bal weg.

28e minuut.
Bohnický probeert naar een medespeler te passen. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti speelt de bal door. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Koszakow passt de bal zonder na te denken. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - RKS Ryżki 1:2

41e minuut.
Zacchetti geeft een hoge lob. Osowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bohnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnický geeft de bal voor. Quero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Dunin passt de bal met de wreef. Spitz geeft de bal voor. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 55%, RKS Ryżki 45%.
Dymiarze - RKS Ryżki 1:2

48e minuut.
Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański passt de bal in één keer door. Domínguez probeert de bal aan de voet te houden. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel. Rduch bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Bamberek geeft een hoge lob. Chrabąszcz heeft problemen om de bal te vangen. Chrabąszcz geeft een hoge lob. Tenno controleert de bal met de borst. Tenno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bohnický met een snelle inworp. Tenno geeft een hoge lob. Daar is Bamberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quero rent richting de bal. Quero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kopczyk bokst de bal weg. Tenno krijgt zijn hoofd ertegen. Kopczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - RKS Ryżki 1:3

66e minuut.
Tomasiuk geeft een hoge lob. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez passt de bal met de wreef. Quero rent richting de bal. Quero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobias komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin maakt een afschuwelijke overtreding. Dunin krijgt een gele kaart. Dobias raakt geblesseerd tijdens het duel. Paluch komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bohnický probeert naar een medespeler te passen. Tenno is nu in balbezit. Tenno geeft een lange en hoge pass. Quero krijgt zijn hoofd ertegen. Kopczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymiarze - RKS Ryżki 1:4

82e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Linka geeft een hoge lob. Tenno is nu in balbezit. Tenno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Dunin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez is nu in balbezit. Paluch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paluch krijgt een gele kaart. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dunin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Peściński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Quero de bal. Zacchetti speelt de bal door. Tenno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenno haalt uit met een fantastische trap. Kopczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopczyk speelt de bal door. Dunin kopt de bal weg. Daar is Tenno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymiarze 62%, RKS Ryżki 38%.
Dymiarze - RKS Ryżki 1:4