Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo PKS Szczecin - Wrocław
wsl_v01 Tactiek Cruzoe
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 46.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Durchánek passt de bal met de wreef. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki draait met de bal, schiet en ... Paciorkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:0

4e minuut.
Węc met een sublieme pass. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki maakt een afschuwelijke overtreding. Brochocki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Mueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mueller passt de bal zonder na te denken. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Traisci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węc. Węc krijgt een gele kaart. Traisci raakt geblesseerd tijdens het duel. Assunção met een snel genomen vrije trap. Dunn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szafirski zal de hoekschop nemen. Derman kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mueller rent richting de bal. Mueller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:1

16e minuut.
Szafirski passt de bal in één keer door. Traisci is nu in balbezit. Traisci speelt de bal door. Daar is Mueller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mueller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mueller verovert de bal door een tackle van achteren. Mueller met een sublieme pass. Szafirski met een sublieme pass. Dunn rent richting de bal. Dunn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mueller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolasiński komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Szafirski probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Zalewski rent richting de bal. Kolasiński onderschept slim de pass. Kolasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Assunção passt de bal met de wreef. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński passt de bal zonder na te denken. Dunn rent richting de bal. Dunn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 73%, PKS Szczecin - Wrocław 27%.
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:2

46e minuut.
Traisci passt de bal in één keer door. Assunção probeert naar een medespeler te passen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Mleczek is nu in balbezit. Mleczek geeft een lange en hoge pass. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:3

59e minuut.
Derman geeft een hoge lob. Inworp. Traisci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński geeft de bal voor. Väljaots bokst de bal weg.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Traisci zal de hoekschop nemen. Kolasiński kopt de bal weg. Dunn is nu in balbezit. Dunn draait met de bal, schiet en ... Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dogančević geeft een hoge lob. Demosthenous controleert de bal met de borst. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn draait met de bal, schiet en ... Väljaots werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Traisci speelt de bal door. Szafirski rent richting de bal. Szafirski met een sublieme pass. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Traisci met een snelle inworp. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński passt de bal in één keer door. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Assunção zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szafirski is nu in balbezit. Szafirski passt de bal in één keer door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn schiet op doel. Väljaots kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 67%, PKS Szczecin - Wrocław 33%.
KS Magic Niezabyszewo - PKS Szczecin - Wrocław 1:3