Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów FK Łomża
Galaktikos v2 Tactiek nowa v.2
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Ruciak met een sublieme pass. Brandes is nu in balbezit. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Bartyla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 0:1

9e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu passt de bal met de wreef. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Bartyla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 0:2

14e minuut.
Honorato kopt de bal weg. Tănăsescu speelt de bal door. Drożko speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 0:3

19e minuut.
Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drożko onderschept slim de pass. Drożko passt de bal in één keer door. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Bartyla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Brandes heeft problemen om de bal te vangen. Bartyla speelt de bal door. Chlebisz kopt de bal weg. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Tuñas bokst de bal weg. Kistowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Hulava met een sublieme pass. Drożko met een sublieme pass. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak geeft een hoge lob. Sobkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brandes is nu in balbezit. Brandes draait met de bal, schiet en ... Bartyla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Tănăsescu speelt de bal door. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 0:5

43e minuut.
Hlaváč rent richting de bal. Hlaváč geeft de bal voor. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 62%, FK Łomża 38%.
Sparta Złotów - FK Łomża 0:5

52e minuut.
Brandes kopt de bal weg. Caramarin rent richting de bal. Ruciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caramarin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz passt de bal in één keer door. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Brandes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Utracki met de inworp. Martínez Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Szostak geeft een lange en hoge pass. Utracki kopt de bal weg. Kistowski probeert de bal met de borst te controleren. Kistowski schiet op doel. Tuñas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 1:5

71e minuut.
Łachacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drożko is nu in balbezit. Drożko geeft een hoge lob. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Bartyla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Łachacz kopt de bal weg. Hlaváč heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Bartyla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 1:6

79e minuut.
Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Kistowski rent richting de bal. Wespenmeister rent richting de bal. Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FK Łomża 2:6

82e minuut.
Utracki geeft een hoge lob. Café probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wespenmeister de bal. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tuñas bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Drożko de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap. Bartyla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Utracki met een sublieme pass. Daar is Café, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Chlebisz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 54%, FK Łomża 46%.
Sparta Złotów - FK Łomża 2:6