Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń Recreativo Sokołów
Przód Tactiek BG1
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 44
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Oder rent richting de bal. Våga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal in één keer door. Oder is nu in balbezit. Klungelig pakt Manson de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mihai speelt de bal door. Manson is nu in balbezit. Våga maakt een afschuwelijke overtreding. Våga krijgt een gele kaart. Manson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Oder rent richting de bal. Manson rent richting de bal. Manson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Recreativo Sokołów 0:1

26e minuut.
Kalnkarklis geeft een lange en hoge pass. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai met een sublieme pass. Manson is nu in balbezit. Manson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Manson rent richting de bal. Oder rent richting de bal. Plener legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Barbón bokst de bal weg. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 75%, Recreativo Sokołów 25%.
Czerny Qń - Recreativo Sokołów 0:1

58e minuut.
de Morais is nu in balbezit. Rybak onderschept slim de pass. Rybak probeert naar een medespeler te passen. Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zinkgräf passt de bal in één keer door. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă passt de bal met de wreef. Oder is nu in balbezit. Oder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cox geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oder is nu in balbezit. Oder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 58%, Recreativo Sokołów 42%.
Czerny Qń - Recreativo Sokołów 0:1