Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki FC ALBATROSY GORZÓW WLKP.
4-4-2 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 45.8
redelijk Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Contaldo speelt de bal door. Harčaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčaník passt de bal in één keer door. Koza rent richting de bal. Koza draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Contaldo speelt de bal door. Jordan controleert de bal met de borst. Jordan speelt de bal door. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza haalt uit met een fantastische trap. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Llaneza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordan is nu in balbezit. Jordan passt de bal zonder na te denken. Koza is nu in balbezit. Koza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:1

7e minuut.
Llaneza is nu in balbezit. Llaneza passt de bal zonder na te denken. Barzola is nu in balbezit. Văduva onderschept slim de pass. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo speelt de bal door. Koza is nu in balbezit. Koza haalt uit met een fantastische trap. Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:2

13e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Contaldo geeft de bal voor. Koza is nu in balbezit. Koza draait met de bal, schiet en ... Duquesne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:3

18e minuut.
Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos speelt de bal door. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Contaldo speelt de bal door. Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibiluri verovert de bal door een tackle van achteren. Bibiluri geeft de bal voor. Koza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bibiluri met een snelle inworp. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol geeft een hoge lob. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Contaldo geeft de bal voor. Daar is Lacunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan is nu in balbezit. Jordan draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 62%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 38%.
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:3

49e minuut.
Barzola passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan met een sublieme pass. Koza is nu in balbezit. Koza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kukulski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cycol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Duquesne bokst de bal weg. Koza springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bibiluri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:4

71e minuut.
Doeltrap. Duquesne trapt de bal weg van het doel. Barzola kopt de bal weg. Bibiluri is nu in balbezit. Bibiluri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cycol probeert naar een medespeler te passen. Bibiluri rent richting de bal. Kukulski rent richting de bal. Kukulski geeft een lange en hoge pass. Bibiluri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duquesne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 71%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 29%.
Stare Pierniki - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 0:4