Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paradise FK Łomża
moto Tactiek nowa v.2
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Guðfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hulava speelt de bal door. Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Stańkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Szostak geeft een hoge lob. Ruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciak geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Drożko rent richting de bal. Drożko geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szostak onderschept slim de pass. Szostak met een sublieme pass. Tănăsescu met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft de bal voor. Degan heeft problemen om de bal te vangen. Brandes is nu in balbezit. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:1

21e minuut.
Hulava is nu in balbezit. Hulava passt de bal in één keer door. Ruciak heeft problemen om de bal te vangen. Ruciak geeft een hoge lob. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:2

24e minuut.
Guðfinnsson met een snelle inworp. Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu rent richting de bal. Miloti verovert de bal door een tackle van achteren. Miloti haalt uit met een fantastische trap. Tuñas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal met de wreef. Drożko met een sublieme pass. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel begaat een overtreding. Fejkiel krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Wespenmeister probeert de bal aan de voet te houden. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szostak met een snelle inworp. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Sobkowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Stańkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 73%, FK Łomża 27%.
FC Paradise - FK Łomża 0:2

47e minuut.
Ruciak rent richting de bal. Ruciak passt de bal zonder na te denken. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:3

48e minuut.
Brandes probeert naar een medespeler te passen. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz geeft de bal voor. Sobkowicz springt en kopt de bal. Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:4

52e minuut.
Ruciak passt de bal zonder na te denken. Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz draait met de bal, schiet en ... Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel. Stańkowski bokst de bal weg. Sobkowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:5

61e minuut.
Drożko kopt de bal weg. Łakomiec is nu in balbezit. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel. Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:6

67e minuut.
Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wespenmeister rent richting de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Tuñas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Drożko rent richting de bal. Drożko passt de bal zonder na te denken. Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Brandes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Café rent richting de bal. Café geeft een hoge lob. Kwoka kopt de bal weg. Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz met een sublieme pass. Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz schiet op doel. Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FK Łomża 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 68%, FK Łomża 32%.
FC Paradise - FK Łomża 0:7