Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS. Konstal Chorzów Sparta Złotów
barazee Tactiek Galaktikos v2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten very good
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Utracki met een sublieme pass. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski passt de bal zonder na te denken. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Kistowski met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap. Siódmiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:1

7e minuut.
Deák geeft een hoge lob. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski onderschept slim de pass. Kistowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:2

10e minuut.
Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Piecyk de bal onder controle te krijgen. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Deák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:3

22e minuut.
Tramonte verovert de bal door een tackle van achteren. Tramonte passt de bal zonder na te denken. Ardissino speelt de bal door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Siódmiak trapt de bal weg van het doel. Utracki kopt de bal weg. Ardissino is nu in balbezit. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Martínez Escamilla de bal. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kistowski de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. Siódmiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Doeltrap. Siódmiak met een harde bal richting middenveld. Utracki kopt de bal weg. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:5

29e minuut.
Váncsa probeert naar een medespeler te passen. Świątczak met een sublieme pass. Ryfka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski rent richting de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. Siódmiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Utracki de bal. Quesada is nu in balbezit. Utracki onderschept slim de pass. Utracki geeft een hoge lob. Kistowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Utracki is nu in balbezit. Utracki passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Kistowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:6

43e minuut.
Ardissino is nu in balbezit. Ardissino passt de bal in één keer door. Piecyk is nu in balbezit. Kistowski onderschept slim de pass. Kistowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 82%, Sparta Złotów 18%.
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:6

46e minuut.
Korzeniewski komt het veld opgelopen. Norcia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Rorat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistowski rent richting de bal. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kistowski draait met de bal, schiet en ... Siódmiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Eftimie met de inworp. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino geeft de bal voor. Deák springt en kopt de bal. Kistowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martínez Escamilla met een snelle inworp. Daar is Utracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norcia. Norcia krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Kistowski geeft de bal voor. Szczodrowski is nu in balbezit. Deák verovert de bal door een tackle van achteren. Deák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Klungelig pakt Martínez Escamilla de bal. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Kistowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Utracki speelt de bal door. Ardissino rent richting de bal. Ardissino geeft een hoge lob. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino geeft een lange en hoge pass. Kistowski rent richting de bal. Kistowski schiet op doel. Siódmiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Martínez Escamilla kopt de bal weg. Szczodrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deák. Deák krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Norcia rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin met een sublieme pass. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski geeft een lange en hoge pass. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ... Bartyla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Ardissino rent richting de bal. Ardissino geeft een hoge lob. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel. Siódmiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka onderschept slim de pass. Ryfka speelt de bal door. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ardissino geeft de bal voor. Kistowski rent richting de bal. Kistowski geeft een hoge lob. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS. Konstal Chorzów 74%, Sparta Złotów 26%.
KS. Konstal Chorzów - Sparta Złotów 0:7