Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów KS. Konstal Chorzów
TIGER Tactiek barazee
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 47.1
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een hoge lob. Stoichiţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rorat geeft de bal voor. Wenowaty kopt de bal weg. Klungelig pakt Płacheta de bal. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta begaat een overtreding. Płacheta krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Deák kopt de bal weg. Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. Rorat rent richting de bal. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Isar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Deák krijgt zijn hoofd ertegen. Modracki kopt de bal weg. Szczodrowski is nu in balbezit. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rorat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Escamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Isar met een harde bal richting middenveld. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino passt de bal met de wreef. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Piecyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - KS. Konstal Chorzów 1:0

33e minuut.
Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă passt de bal in één keer door. Płacheta is nu in balbezit. Deák verovert de bal door een tackle van achteren. Deák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rorat de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Szczodrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tramonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramonte met een sublieme pass. Daar is Váncsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váncsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kistowski geeft een lange en hoge pass. Modracki kopt de bal weg. Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Modracki met de inworp. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Płacheta controleert de bal met de borst. Deák onderschept slim de pass. Deák schiet op doel. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 21%, KS. Konstal Chorzów 79%.
Sparta Złotów - KS. Konstal Chorzów 1:0

49e minuut.
Kistowski rent richting de bal. Anielski is nu in balbezit. Kistowski onderschept slim de pass. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Isar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kistowski met een sublieme pass. Daar is Ardissino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tramonte passt de bal in één keer door. Anielski is nu in balbezit. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Váncsa is nu in balbezit. Váncsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Escamilla met de inworp. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pacholski met een sublieme pass. Modracki is nu in balbezit. Rorat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rorat krijgt een gele kaart. Modracki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kistowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stoichiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Isar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - KS. Konstal Chorzów 2:0

70e minuut.
Świątczak is nu in balbezit. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla passt de bal met de wreef. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - KS. Konstal Chorzów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 24%, KS. Konstal Chorzów 76%.
Sparta Złotów - KS. Konstal Chorzów 3:0