Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. Recreativo Sokołów
442 Tactiek BG1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen solid


16e minuut.
Kalnkarklis speelt de bal door. Mihai rent richting de bal. Cycol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cycol krijgt een gele kaart. Mihai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mihai kan niet meer verder spelen. Princivalle komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Bibiluri met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko is nu in balbezit. Jordan onderschept slim de pass. Jordan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder passt de bal met de wreef. Manson rent richting de bal. Manson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bibiluri passt de bal in één keer door. Contaldo speelt de bal door. Harčaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčaník geeft de bal voor. Jordan krijgt zijn hoofd ertegen. Müller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bibiluri is nu in balbezit. Kalnkarklis onderschept slim de pass. Kalnkarklis passt de bal zonder na te denken. Manson is nu in balbezit. Manson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 54%, Recreativo Sokołów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Recreativo Sokołów 0:0

47e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak geeft de bal voor. Bibiluri kopt de bal weg. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Recreativo Sokołów 1:0

56e minuut.
Oder draait met de bal, schiet en ... Semertzis probeert de bal aan de voet te houden. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vintilă zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder speelt de bal door. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Calzolaio is nu in balbezit. Calzolaio geeft een lange en hoge pass. Manson is nu in balbezit. Manson draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Recreativo Sokołów 1:1

63e minuut.
Harčaník geeft een lange en hoge pass. Krukowiecki speelt de bal door. Popiełuszko heeft problemen om de bal te vangen. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... Müller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Recreativo Sokołów 2:1

68e minuut.
Rybak geeft een hoge lob. Oder kopt de bal weg. Daar is Manson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semertzis geeft een hoge lob. Koza kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zinkgräf speelt de bal door. Oder rent richting de bal. Barzola rent richting de bal. Oder onderschept slim de pass. Oder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Calzolaio is nu in balbezit. Calzolaio met een sublieme pass. Oder rent richting de bal. Manson rent richting de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 50%, Recreativo Sokołów 50%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Recreativo Sokołów 2:1