Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń Stare Pierniki
Przód Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Duquesne trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Peneş de bal. Welikow geeft de bal voor. de Morais rent richting de bal. de Morais draait met de bal, schiet en ... Duquesne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza speelt de bal door. Eichholz heeft problemen om de bal te vangen. Eichholz schiet op doel. Duquesne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Llaneza verovert de bal door een tackle van achteren. Vakulin rent richting de bal. Pedraza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vakulin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Llaneza neemt de penalty, wat een uithaal! Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 0:1

18e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Pedraza met een sublieme pass. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Morais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siedlecki geeft een hoge lob. Welikow probeert de bal aan de voet te houden. Llaneza met een sublieme pass. Vakulin rent richting de bal. Vakulin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Våga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pedraza de bal onder controle te krijgen. Llaneza bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaneza haalt uit met een fantastische trap. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 0:2

37e minuut.
Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaneza begaat een overtreding. Eichholz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Våga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brasileiro heeft problemen om de bal te vangen. Eichholz rent richting de bal. Eichholz haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Lacunza is nu in balbezit. Peneş met een sublieme pass. Vakulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakulin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Welikow met de inworp. Eichholz rent richting de bal. Eichholz passt de bal in één keer door. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. de Morais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 57%, Stare Pierniki 43%.
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:2

51e minuut.
Peneş speelt de bal door. Vakulin heeft problemen om de bal te vangen. Llaneza bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaneza geeft een hoge lob. Văduva krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Leventis kopt de bal weg. Sykta is nu in balbezit. Sykta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Văduva de bal. Văduva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Eichholz is nu in balbezit. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. de Morais haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lacunza met de inworp. Peneş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:3

64e minuut.
Lacunza speelt de bal door. Llaneza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Våga. Llaneza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Llaneza kan niet meer verder spelen. Krzos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Welikow speelt de bal door. Vercilo probeert naar een medespeler te passen. Díaz met een sublieme pass. de Morais is nu in balbezit. de Morais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Peneş met een snelle inworp. Vakulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakulin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:4

68e minuut.
Klungelig pakt Micewicz de bal. Kukulski kopt de bal weg. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza geeft de bal voor. Eichholz maakt een snoekduik en kopt de bal. Duquesne bokst de bal weg.

78e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza met een sublieme pass. de Morais is nu in balbezit. de Morais draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rac komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Plener geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukulski met een snelle inworp. Leventis geeft een lange en hoge pass. Vakulin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:5

88e minuut.
Rac passt de bal zonder na te denken. Díaz geeft een hoge lob. Micewicz kopt de bal weg. Eichholz is nu in balbezit. Eichholz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 54%, Stare Pierniki 46%.
Czerny Qń - Stare Pierniki 1:5