Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów FC Paradise
Galaktikos v2 Tactiek moto
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten very good
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Degan de bal. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szturc kopt de bal weg. Hlaváč heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Bartyla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Świstek rent richting de bal. Deák onderschept slim de pass. Deák passt de bal zonder na te denken. Kistowski rent richting de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Deák passt de bal met de wreef. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski draait met de bal, schiet en ... Stańkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft een hoge lob. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Eftimie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amânar komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Świstek rent richting de bal. Martínez Escamilla onderschept slim de pass. Martínez Escamilla passt de bal in één keer door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - FC Paradise 1:0

26e minuut.
Moratón Taeño kopt de bal weg. Escobosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloti onderschept slim de pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Bartyla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinsheng onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martínez Escamilla neemt de hoekschop. Deák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Deák controleert de bal met de borst. Degan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deák. Deák krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Moratón Taeño geeft de bal voor. Klungelig pakt Hlaváč de bal. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Bartyla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Bartyla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Deák is nu in balbezit. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kistowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kistowski wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Deák krijgt zijn hoofd ertegen. Kistowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 36%, FC Paradise 64%.
Sparta Złotów - FC Paradise 1:0

48e minuut.
Amânar geeft de bal voor. Daar is Escobosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Bartyla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kwoka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Escamilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kistowski rent richting de bal. Kistowski schiet op doel. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Honorato speelt de bal door. Klungelig pakt Martínez Escamilla de bal. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Deák heeft problemen om de bal te vangen. Deák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kistowski is nu in balbezit. Kistowski passt de bal in één keer door. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Caramarin geeft een lange en hoge pass. Deák kopt de bal weg. Daar is Świstek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistowski onderschept slim de pass. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szturc passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla speelt de bal door. Klungelig pakt Kistowski de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stańkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 38%, FC Paradise 62%.
Sparta Złotów - FC Paradise 1:0