Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paradise Sparta Złotów
moto Tactiek TIGER
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
15 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 60.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Moratón Taeño geeft een hoge lob. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Stokłosa schiet op doel. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Stokłosa kopt de bal weg. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák passt de bal in één keer door. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft de bal voor. Stoichiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Stańkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Modracki rent richting de bal. Modracki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ardissino rent richting de bal. Ardissino passt de bal met de wreef. Deák is nu in balbezit. Deák draait met de bal, schiet en ... Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Honorato kopt de bal weg. Ardissino met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák met een sublieme pass. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Modracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki passt de bal in één keer door. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Sparta Złotów 0:1

19e minuut.
Fejkiel probeert naar een medespeler te passen. Moratón Taeño probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Paradise - Sparta Złotów 1:1

21e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Stokłosa rent richting de bal. Escobosa met een sublieme pass. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Miloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miloti raakt geblesseerd tijdens het duel. Miloti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... Stańkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Sparta Złotów 1:2

38e minuut.
Stańkowski speelt de bal door. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak speelt de bal door. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Escamilla met de inworp. Ardissino geeft de bal voor. Stoichiţă springt en kopt de bal. Stańkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 67%, Sparta Złotów 33%.
FC Paradise - Sparta Złotów 1:2

46e minuut.
Stoichiţă met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stokłosa. Stokłosa krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Stańkowski met een sublieme pass. Moratón Taeño rent richting de bal. Moratón Taeño met een sublieme pass. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Ardissino rent richting de bal. Ardissino met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Stańkowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino speelt de bal door. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Paradise - Sparta Złotów 2:2

64e minuut.
Ardissino speelt de bal door. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinsheng maakt een afschuwelijke overtreding. Jinsheng krijgt een gele kaart. Modracki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kistowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Daar is Escobosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Popielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Sparta Złotów 3:2

74e minuut.
Moratón Taeño rent richting de bal. Moratón Taeño speelt de bal door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Escobosa de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pacholski speelt de bal door. Daar is Modracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino geeft de bal voor. Stoichiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Stańkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Paradise - Sparta Złotów 3:3

81e minuut.
Degan is nu in balbezit. Modracki onderschept slim de pass. Met opzet legt Łakomiec zijn tegenspeler op de grond. Modracki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kistowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă probeert naar een medespeler te passen. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Sparta Złotów 3:4

85e minuut.
Stoichiţă passt de bal in één keer door. Moratón Taeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Popielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Paradise - Sparta Złotów 4:4

89e minuut.
Utracki is nu in balbezit. Moratón Taeño verovert de bal door een tackle van achteren. Moratón Taeño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - Sparta Złotów 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 64%, Sparta Złotów 36%.
FC Paradise - Sparta Złotów 5:4