Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. Czerny Qń
442 Tactiek Despera
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 44.1
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Pedraza passt de bal in één keer door. Okołowicz is nu in balbezit. Eichholz verovert de bal door een tackle van achteren. Eichholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 0:1

15e minuut.
Harčaník passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarapik de bal. Sarapik passt de bal zonder na te denken. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza schiet op doel. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sarapik is nu in balbezit. Klungelig pakt Sarapik de bal. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik onderschept slim de pass. Sarapik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fabuloso is nu in balbezit. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza met een sublieme pass. de Morais heeft problemen om de bal te vangen. de Morais haalt uit met een fantastische trap. Kalkbrenner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz begaat een overtreding. Eichholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Våga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt de Morais de bal. de Morais schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 0:2

37e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles probeert naar een medespeler te passen. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Siedlecki geeft een lange en hoge pass. de Morais rent richting de bal. Fabuloso maakt een afschuwelijke overtreding. Fabuloso krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Koza onderschept slim de pass. Pedraza onderschept slim de pass. Contaldo met een sublieme pass. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Pedraza kopt de bal weg. Daar is de Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowicz is nu in balbezit. de Morais onderschept slim de pass. de Morais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 38%, Czerny Qń 62%.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 0:2

46e minuut.
Welikow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eichholz rent richting de bal. Eichholz geeft de bal voor. de Morais is nu in balbezit. de Morais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Eichholz is nu in balbezit. Pedraza speelt de bal door. de Morais rent richting de bal. de Morais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 0:3

51e minuut.
Contaldo is nu in balbezit. Koza rent richting de bal. Koza geeft een hoge lob. Sarapik is nu in balbezit. Sarapik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vercilo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Harčaník met een snelle inworp. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza schiet op doel. Barbón bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
de Morais passt de bal zonder na te denken. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz passt de bal zonder na te denken. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Contaldo met een sublieme pass. Sarapik rent richting de bal. Daar is Sarapik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapik draait met de bal, schiet en ... Vercilo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Siedlecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Takala de bal. Takala met een sublieme pass. Contaldo rent richting de bal. Contaldo geeft de bal voor. Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarapik maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 1:3

70e minuut.
Harčaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčaník met een sublieme pass. Contaldo met een sublieme pass. Klungelig pakt Koza de bal. Koza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sarapik passt de bal in één keer door. Plener heeft problemen om de bal te vangen. Plener speelt de bal door. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza is nu in balbezit. Koza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 2:3

78e minuut.
Bibiluri rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sarapik de bal. Sarapik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cox onderschept slim de pass. Barbón is nu in balbezit. Barbón geeft een lange en hoge pass. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichholz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik onderschept slim de pass. Sarapik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 3:3

88e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Contaldo geeft de bal voor. Siedlecki heeft problemen om de bal te vangen. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik draait met de bal, schiet en ... Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Contaldo heeft problemen om de bal te vangen. Contaldo geeft een hoge lob. Plener probeert de bal aan de voet te houden. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 41%, Czerny Qń 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. - Czerny Qń 3:3