Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.242 [del]
  • Stadion: FUUUCK
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11373
Recreativo Sokołów Stare Pierniki
BG1 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Leme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leme passt de bal zonder na te denken. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 1:0

13e minuut.
Oder passt de bal met de wreef. Manson is nu in balbezit. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Manson controleert de bal met de borst. Manson haalt uit met een fantastische trap. Rehuven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Leventis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słoma kopt de bal weg. Oder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manson is nu in balbezit. Manson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 2:0

23e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Kukulski passt de bal met de wreef. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma draait met de bal, schiet en ... Rehuven probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ambruosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słoma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurdjaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oder kopt de bal weg. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson schiet op doel. Rehuven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 3:0

44e minuut.
Rybak passt de bal met de wreef. Oder is nu in balbezit. Oder met een sublieme pass. Manson rent richting de bal. Manson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peneş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 44%, Stare Pierniki 56%.
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 3:0

54e minuut.
Lacunza met een sublieme pass. Peneş speelt de bal door. Nurdjaman met een sublieme pass. Manson is nu in balbezit. Manson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 4:0

58e minuut.
Oder rent richting de bal. Leventis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Leme de bal onder controle te krijgen. Manson bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manson onderschept slim de pass. Zinkgräf speelt de bal door. Oder is nu in balbezit. Oder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 5:0

70e minuut.
Vintilă passt de bal zonder na te denken. Oder is nu in balbezit. Oder passt de bal met de wreef. Manson is nu in balbezit. Manson haalt uit met een fantastische trap. Rehuven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nurdjaman onderschept slim de pass. Nurdjaman probeert naar een medespeler te passen. Manson rent richting de bal. Manson draait met de bal, schiet en ... Rehuven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Sokołów 38%, Stare Pierniki 62%.
Recreativo Sokołów - Stare Pierniki 6:0