Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki Recreativo Sokołów
4-4-2 Tactiek BG1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Kosior met een sublieme pass. Brasileiro rent richting de bal. Oder verovert de bal door een tackle van achteren. Oder schiet op doel. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nurdjaman probeert naar een medespeler te passen. Adaś rent richting de bal. Micewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kosior rent richting de bal. Kosior schiet op doel. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Adaś de bal. Brasileiro is nu in balbezit. Adaś verovert de bal door een tackle van achteren. Oder bereikt de bal nog maar net als eerste. Oder haalt uit met een fantastische trap. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Leme passt de bal in één keer door. Dubas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llaneza. Llaneza krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kosior rent richting de bal. Kosior met een sublieme pass. Adaś rent richting de bal. Adaś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Micewicz de bal onder controle te krijgen. Duquesne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zinkgräf is nu in balbezit. Zinkgräf probeert naar een medespeler te passen. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Oder is nu in balbezit. Oder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kukulski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leme met een snelle inworp. Oder rent richting de bal. Oder schiet op doel. Duquesne bokst de bal weg.

36e minuut.
Oder kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brasileiro de bal onder controle te krijgen. Adaś is nu in balbezit. Adaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - Recreativo Sokołów 0:1

43e minuut.
Krukowiecki geeft een hoge lob. Oder kopt de bal weg. Leme speelt de bal door. Adaś is nu in balbezit. Adaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 59%, Recreativo Sokołów 41%.
Stare Pierniki - Recreativo Sokołów 0:1

63e minuut.
Leme geeft een hoge lob. Oder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Ambruosi. D`Ambruosi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Adaś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukulski. Adaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Mihai komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kukulski speelt de bal door. Micewicz speelt de bal door. Mihai rent richting de bal. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
D`Ambruosi geeft de bal voor. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva onderschept slim de pass. Văduva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Lacunza passt de bal zonder na te denken. Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva begaat een overtreding. Nurdjaman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nurdjaman kan niet meer verder spelen. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Princivalle komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Brasileiro passt de bal in één keer door. Leme is nu in balbezit. Leme speelt de bal door. Manson rent richting de bal. Manson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 47%, Recreativo Sokołów 53%.
Stare Pierniki - Recreativo Sokołów 0:1