Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Łomża Recreativo Sokołów
nowa v.2 Tactiek BG1
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Dubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosior is nu in balbezit. Kosior passt de bal in één keer door. Leme rent richting de bal. Leme geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Oder is nu in balbezit. Hulava speelt de bal door. Ruciak is nu in balbezit. Ruciak geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ruciak heeft problemen om de bal te vangen. Ruciak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Brandes rent richting de bal. Brandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ruciak probeert naar een medespeler te passen. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz met een sublieme pass. Sobkowicz rent richting de bal. Sobkowicz schiet op doel. Barrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ruciak onderschept slim de pass. Ruciak passt de bal in één keer door. Brandes is nu in balbezit. Brandes schiet op doel. Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Recreativo Sokołów 1:0

36e minuut.
Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft de bal voor. Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandes rent richting de bal. Brandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Recreativo Sokołów 2:0

37e minuut.
Adaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz onderschept slim de pass. Rybak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sobkowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 46%, Recreativo Sokołów 54%.
FK Łomża - Recreativo Sokołów 2:0

50e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybak de bal. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ruciak geeft een lange en hoge pass. Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Łomża - Recreativo Sokołów 3:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barrera niet meer kan verder spelen. Fanni komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzemiński met de inworp. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz geeft een hoge lob. Brandes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krzemiński speelt de bal door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz passt de bal zonder na te denken. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz schiet op doel. Fanni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Mihai komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Ruciak heeft problemen om de bal te vangen. Ruciak speelt de bal door. Brandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Łomża 32%, Recreativo Sokołów 68%.
FK Łomża - Recreativo Sokołów 3:0