Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń Sparta Złotów
Przód Tactiek Galaktikos v2
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.2 gemiddelde waardering 54
good Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


7e minuut.
Doeltrap. Barbón met een harde bal richting middenveld. Ardissino kopt de bal weg. Daar is Deák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Díaz de bal. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski rent richting de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ardissino geeft de bal voor. Kistowski kopt de bal weg. Martínez Escamilla geeft een lange en hoge pass. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Siedlecki trapt de bal weg. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza geeft de bal voor. de Morais rent richting de bal. de Morais draait met de bal, schiet en ... Bartyla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Utracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Utracki probeert naar een medespeler te passen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel. Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:1

23e minuut.
Kistowski geeft een hoge lob. Daar is Siedlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák schiet op doel. Siedlecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kistowski passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:2

26e minuut.
Deák passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:3

31e minuut.
Deák rent richting de bal. Barbón speelt de bal door. Ardissino kopt de bal weg. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eichholz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Deák springt en kopt de bal. Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Siedlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardissino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ardissino kopt de bal weg. Deák is nu in balbezit. Våga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kistowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Deák controleert de bal met de borst. Deák passt de bal zonder na te denken. Kistowski rent richting de bal. Kistowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:4

44e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino geeft een hoge lob. Kistowski kopt de bal weg. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ... Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 75%, Sparta Złotów 25%.
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:4

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Escamilla met een snelle inworp. Utracki probeert naar een medespeler te passen. Ardissino is nu in balbezit. Ardissino geeft een hoge lob. Paal!

56e minuut.
Ardissino passt de bal in één keer door. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski passt de bal in één keer door. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel. Barbón bokst de bal weg. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ardissino geeft de bal voor. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla passt de bal in één keer door. Kistowski rent richting de bal. Kistowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Deák is nu in balbezit. Deák passt de bal zonder na te denken. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ardissino probeert naar een medespeler te passen. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Rac komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Utracki kopt de bal weg. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Kistowski rent richting de bal. Kistowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Honorato de bal onder controle te krijgen. de Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 68%, Sparta Złotów 32%.
Czerny Qń - Sparta Złotów 0:4