Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Złotów Czerny Qń
TIGER Tactiek Przód
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


10e minuut.
Vercilo probeert de bal aan de voet te houden. Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 1:0

14e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino passt de bal zonder na te denken. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki draait met de bal, schiet en ... Plener probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kistowski zal de hoekschop nemen. Modracki krijgt zijn hoofd ertegen. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 2:0

15e minuut.
Kistowski speelt de bal door. Daar is Stoichiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák rent richting de bal. Deák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 3:0

16e minuut.
Stoichiţă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Modracki de bal. Våga onderschept slim de pass. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Modracki kopt de bal weg. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă passt de bal met de wreef. Deák rent richting de bal. Deák draait met de bal, schiet en ... Barbón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Honorato passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Daar is Deák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deák schiet op doel. Barbón bokst de bal weg.

27e minuut.
Ardissino is nu in balbezit. Ardissino passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă geeft een lange en hoge pass. Deák maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kistowski geeft een lange en hoge pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... Våga probeert de bal aan de voet te houden. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Deák is nu in balbezit. Deák met een sublieme pass. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Modracki is nu in balbezit. Modracki schiet op doel. Barbón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoichiţă springt en kopt de bal. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 4:0

43e minuut.
Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stoichiţă heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla speelt de bal door. Deák rent richting de bal. Deák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 20%, Czerny Qń 80%.
Sparta Złotów - Czerny Qń 4:0

46e minuut.
Siedlecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardissino met een snelle inworp. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Barbón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 5:0

48e minuut.
Welikow speelt de bal door. Pacholski is nu in balbezit. Ardissino met een sublieme pass. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Ardissino de bal. Ardissino met een sublieme pass. Honorato speelt de bal door. Kistowski geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vercilo is nu in balbezit. Vercilo geeft een hoge lob. Ardissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardissino geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Sezer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák passt de bal in één keer door. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 6:0

69e minuut.
Kistowski met een snelle inworp. Martínez Escamilla kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Deák is nu in balbezit. Deák schiet op doel. Barbón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 7:0

71e minuut.
Deák onderschept slim de pass. Deák passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Barbón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Modracki de bal. Modracki passt de bal zonder na te denken. Deák bereikt de bal nog maar net als eerste. Deák haalt uit met een fantastische trap. Barbón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Złotów - Czerny Qń 8:0

76e minuut.
Rac komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cox is nu in balbezit. Kistowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kistowski passt de bal met de wreef. Deák is nu in balbezit. Deák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Złotów 27%, Czerny Qń 73%.
Sparta Złotów - Czerny Qń 8:0