Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Paradise FC ALBATROSY GORZÓW WLKP.
moto Tactiek 442
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Miloti onderschept slim de pass. Miloti met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal met de wreef. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 1:0

6e minuut.
Koza rent richting de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Takala rent richting de bal. Stokłosa onderschept slim de pass. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 2:0

11e minuut.
Harčaník passt de bal met de wreef. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo probeert naar een medespeler te passen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pielesiak speelt de bal door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel schiet op doel. Kalkbrenner bokst de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 3:0

25e minuut.
Jinsheng onderschept slim de pass. Jinsheng passt de bal in één keer door. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Harčaník met een sublieme pass. Sarapik rent richting de bal. Sarapik geeft een lange en hoge pass. Łakomiec probeert de bal met de borst te controleren. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańkowski bokst de bal weg. Koza is nu in balbezit. Koza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 3:1

30e minuut.
Miloti passt de bal met de wreef. Moratón Taeño geeft een hoge lob. Cycol controleert de bal met de borst. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Kalkbrenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moratón Taeño neemt de hoekschop. Stokłosa springt en kopt de bal. Kalkbrenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fejkiel kopt de bal weg. Jankowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Takala is nu in balbezit. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jankowicz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Degan kopt de bal weg. Jinsheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koza rent richting de bal. Koza draait met de bal, schiet en ... Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 3:2

42e minuut.
Koza rent richting de bal. Koza geeft de bal voor. Świstek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarapik rent richting de bal. Sarapik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Degan rent richting de bal. Degan geeft een hoge lob. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 47%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 53%.
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 3:2

48e minuut.
Contaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Contaldo passt de bal met de wreef. Bibiluri rent richting de bal. Bibiluri geeft een hoge lob. Sarapik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Contaldo rent richting de bal. Bibiluri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibiluri geeft een lange en hoge pass. Koza maakt een snoekduik en kopt de bal. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bibiluri is nu in balbezit. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak passt de bal met de wreef. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 4:2

68e minuut.
Kwoka rent richting de bal. Harčaník verovert de bal door een tackle van achteren. Harčaník probeert naar een medespeler te passen. Sarapik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bibiluri is nu in balbezit. Bibiluri passt de bal zonder na te denken. Harčaník heeft problemen om de bal te vangen. Harčaník geeft een lange en hoge pass. Stańkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Miloti met een sublieme pass. Moratón Taeño rent richting de bal. Moratón Taeño geeft een hoge lob. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Paradise 62%, FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 38%.
FC Paradise - FC ALBATROSY GORZÓW WLKP. 4:2