Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stare Pierniki KS. Konstal Chorzów
4-4-2 Tactiek barazee
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 41.3
redelijk Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kukulski trapt de bal weg. Daar is Ryfka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leventis probeert naar een medespeler te passen. Darlewski rent richting de bal. Darlewski geeft de bal voor. Siódmiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urrego is nu in balbezit. Piecyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrego raakt geblesseerd tijdens het duel. Văduva zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS. Konstal Chorzów 1:0

22e minuut.
Kukulski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada met de inworp. Váncsa is nu in balbezit. Váncsa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Tramonte passt de bal in één keer door. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncsa onderschept slim de pass. Váncsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stare Pierniki - KS. Konstal Chorzów 1:1

28e minuut.
Leventis heeft problemen om de bal te vangen. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak probeert naar een medespeler te passen. Váncsa rent richting de bal. Váncsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Tramonte passt de bal met de wreef. Quesada rent richting de bal. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Rehuven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zandío met een sublieme pass. Urrego is nu in balbezit. Tramonte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tramonte naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Ryfka kopt de bal weg. Daar is Świątczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leventis is nu in balbezit. Świątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Rehuven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darlewski met de inworp. Llaneza speelt de bal door. Urrego is nu in balbezit. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 47%, KS. Konstal Chorzów 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stare Pierniki - KS. Konstal Chorzów 1:1

46e minuut.
Norcia komt het veld opgelopen. Korzeniewski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Llaneza speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Váncsa rent richting de bal. Váncsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leventis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka onderschept slim de pass. Ryfka probeert naar een medespeler te passen. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stare Pierniki - KS. Konstal Chorzów 1:2

83e minuut.
Ryfka heeft problemen om de bal te vangen. D`Ambruosi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryfka. Ryfka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stare Pierniki 40%, KS. Konstal Chorzów 60%.
Stare Pierniki - KS. Konstal Chorzów 1:2